Zobrazit přihlášovací formulář

Jak v domácnosti ušetřit peníze a čas? Díky našim tipům to zvládnete!

  • Publikováno:
Jak v domácnosti ušetřit peníze a čas? Díky našim tipům to zvládnete!

Ceny energií letí strmě vzhůru, účty za elektřinu, plyn, ale i vodu, jsou doslova noční můrou. Navíc při všech těch starostech máme čím dál méně času na rodinu a péči o ni. Teď už ale nemusíte být otroky své domácnosti! Stačí jen vědět, které z moderních spotřebičů vám každý den výrazně ulehčí práci, ušetří námahu, čas, i tolik potřebné finance. Slyšeli jste už o nich? 

Často vzpomínám na to, jak moje prababička a babička vstávaly každý den před šestou hodinou a od brzkého rána v kuchyni bouchaly všemi těmi hrnci, pánvemi a kastroly. V téhle místnosti obě trávily v podstatě celé dopoledne. Vy ale všechen ten čas můžete využít podstatně lépe. Třeba s rodinou nebo při tolik potřebné relaxaci. A přesto svým blízkým k obědu nebo večeři naservírujete vynikající domácí pokrmy a vaše domácnost bude vypadat jako “ze škatulky”.

Jak je to možné? Nehledejte v tom žádnou magii. Stačí si jen pořídit skutečně vychytané moderní spotřebiče, které budou v podstatě pracovat za vás. Seznámíme vás s těmi, které se v řadě domácností osvědčily. 

Polévkovar s mixérem

Nejen maminky ocení moderní mixér s integrovaným varným dnem, který bude doslova vařit za vás. Mezi ty nejlepší patří například extra výkonný polévkovar. Je plně automatický - suroviny stačí vložit do skleněné nádoby, zvolit odpovídající program a polévkovar se dál o vše postará sám. Připraví jak vydatné krémové polévky, poctivé vývary, tak i omáčky jako od babičky. To ale zdaleka není všechno. Zvládne také stále populárnější ovocné a zeleninové smoothie, mléčné koktejly nebo pyré z ovoce, které využijete jako přesnídávku nejen pro vaše nejmenší, či pyré ze zeleniny, které je vynikající jako příloha k masu.

Po dobu 60 minut navíc dokáže spotřebič udržet pokrmy teplé. Neocenitelný je i program ohřívání hotových pokrmů na servírovací teplotu 55 °C, během kterého jsou pokrmy zároveň šetrně promíchávány. Programy smoothie a mléčné koktejly jsou určeny pro přípravu dokonale rozmixovaných osvěžujících nápojů z ovoce a zeleniny bez ohřevu.

Tento polévkovar navíc můžete používat jako klasický stolní mixér (22 000 otáček/min.) s manuálním ovládáním k rozmixování všech ostatních obvyklých surovin a pokrmů bez použití ohřevu. Doba i rychlost mixování jsou nastavitelné.

Multifunkční hrnec

Zbavte se těžké práce při domácím vaření s praktickým a časově úsporným multifunkčním hrncem a mějte kontrolu nad tím, co jíte - i když máte málo času. Multifunkční hrnec, který spojuje hrnec, sporák a kuchařské dovednosti v jednom, umožňuje vaření bez dozoru a díky jednoduchému uživatelskému rozhraní s LCD displejem se symboly je volba programu snadná a uživatelsky přívětivá. 

Vytvoříte s ním spoustu vašich oblíbených pokrmů pouhým stisknutím tlačítka, takže vaření od nuly bude rychlé, snadné a pohodlnější než kdykoli předtím, zejména během náročných pracovních dnů. Díky 6 přednastaveným funkcím a 24hodinovému časovači vám výrazně pomůže ve vašem rušném životě. Díky manuální funkci si ale samozřejmě můžete přizpůsobit teplotu a dobu vaření pro jakýkoli recept. Pokud využijete funkci 24hodinového zpoždění, můžete přijít domů k čerstvě uvařenému jídlu - velmi praktická funkce, kterou budete využívat neustále. Funkce udržování teploty zajistí, že oběd nebo večeře zůstanou teplé, pokud někteří členové vaší rodiny přijdou domů později. 

A co je nejlepší - bude stačit umýt jen jeden hrnec. Nepřilnavý povrch zabraňuje přichycení či dokonce připálení připravovaných pokrmů a zajišťuje snadné čištění. Nízká spotřeba energie tohoto spotřebiče vám navíc umožní ušetřit peníze a používat ho skutečně kdekoli, dokonce i na chatě, v kempu nebo karavanu.

!! SLEVA PRO VÁS !!

Zaujal vás multifunkční hrnec nebo třeba něco jiného ze senzační nabídky e-shopu Delimano, který nabízí špičkové nádobí a kuchyňské spotřebiče? Pak vás určitě potěšíme! Při nákupu nad 999 Kč a uvedení kódu AFFIL05, obdržíte SLEVU 5 % na celý nákupSLEVU UPLATNĚTE ZDE >>

Ruční Nano parní čistič

Čas se dá ušetřit dokonce i při úklidu. Stačí využít moderní technologie. Na umaštěný hadřík, starou smradlavou houbičku a agresivní čistící prostředky klidně zapomeňte. Mastnoty, nečistot, bakterií a virů se můžete snadno zbavit ekologicky šetrným způsobem. Nano ruční parní čistič vám usnadní čistící rutinu nejen v kuchyni, ale i v celém bytu či domě. A to bez použití jakýchkoliv škodlivých nebo drahých chemikálií, potřebujete jen obyčejnou vodu z vodovodu.  

Spotřebič je vybaven speciálně navrženou parní komorou, která chytře řídí teplotu, tlak a rychlost ohřáté vody, takže molekuly vody do sebe narážejí, dokud nedosáhnou velikosti nano. Tyto ultra malé molekuly pak mohou proniknout hlouběji do povrchů, které chcete vyčistit, rychle vysušit a ponechat je bez poskvrnky, sanitární a bezpečné. Čistič se zahřeje za méně než 10 vteřin a pracuje až 13 minut nepřerušovaně. 120°C pára stačí na zvládnutí i těch největších nečistot.

Výrobek je dodáván se speciálně navrženým kulatým kartáčem, kuželovou tryskou a oděvním napařovacím nástavcem. S kulatým kartáčem a 120°C párou vydrhnete i ty největší skvrny, mastnotu a nečistoty z kuchyně, koupelny nebo garáže. Kuželová tryska je určena pro soustředěnější práci – jednoduše zamiřte na znečištěné místo a uvolněte páru, odfoukněte nečistoty i z nejhůře přístupných míst, od podlahy až ke stropu, zevnitř i zvenčí. Oděvní napařovací nástavec pak využijete pro bezpečnou hygienu dětských hraček, ložního prádla, matrací, záclon, oblečení a jiných textílií.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie