Zobrazit přihlášovací formulář

Dominika (29): Jezdit s dětmi na skluzavce už se nestydím

Dominika (29): Jezdit s dětmi na skluzavce už se nestydím

Nějaké to kilo navíc trápí asi většinu z nás. Čas od času držíme různé diety, více či méně úspěšně hubneme, abychom následně zase dříve či později všechno přibrali zpět. A k původní váze obvykle ještě přibude pár dalších kilogramů. Dominika na tom byla úplně stejně. Až do okamžiku, kdy udělala to nejlepší rozhodnutí v životě, které jí změnilo život od základů.


Dominika před zhubnutím   FOTO: archiv Dominiky

Její příběh začal už před mnoha lety, ještě v raném dětství. „Oplácaným“ dítětem, kterému se ostatní posmívají, byla podle svých slov již ve školce. „Nikdy jsem nepatřila k nejhubenějším. Pamatuju si, že problémy s váhou jsme řešila snad už od pěti let. Nízké sebevědomí, i když moje nadváha nebyla nikdy až tak šílená, mě provázelo do dospělosti,“ vzpomíná Dominika.

Stejně jako řada z nás všech někdy držela všechny možné i nemožné módní diety, párkrát se jí podařilo zhubnout více, jindy zase méně, ale nízkou váhu si udržet nikdy nedokázala. Potom přišly děti a z pár kilo nadváhy se stalo pár desítek. „Tížilo mě 30 kilo navíc. K tomu se samozřejmě přidaly deprese z toho, jak vypadám. Sebevědomí my kleslo na bod 0 a možná ještě níž,“ svěřila se mladá maminka.

Dominika po zhubnutí        FOTO: The 1:1 Diet

Ta se nakonec rozhodla pro razantní krok, kterým byla návštěva výživového poradce. Nechtěla totiž „jen“ zhubnout, ale především se také naučit zdravě jíst a začít se pravidelně a správně pohybovat. „Po dvou letech plácání na šílené váze jsem udělala to nejlepší rozhodnutí a navštívila Hanku. To mi můj život doslova obrátilo o 180 stupňů. Díky The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan jsem opravdu shodila nadbytečná kila, upravila jídelníček a začlenila jsem pravidelný pohyb."

Z Dominiky se stal doslova jiný člověk. Podle svých slov se už nestydí s dětmi jezdit třeba na skluzavce, a přesto, že peče každý měsíc několik dortů, nepřibírá. A i když teď zůstala s dětmi na všechno sama a má před sebou nelehkou životní cestu, pevně věří, to bez toho „břemene“ bude o kousek snazší.

Celý příběh maminky Dominiky najdete ZDE >>

Dominika po zhubnutí     FOTO: The 1:1 Diet

Komerční prezentace

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie