Zobrazit přihlášovací formulář

Pomozte dětem vybudovat účinný imunitní štít, který je ochrání před virózou

  • Publikováno:
Pomozte dětem vybudovat účinný imunitní štít, který je ochrání před virózou

Vybudujte dětem silnou imunitu, ať jsou odolné vůči virózám

S přirozenou obranyschopností se rodíme, ne každý ji má ale dostatečnou. Do pěti let věku navíc není imunita natolik silná a děti tak snadno onemocní. Pomozte dětem vybudovat silnou imunitu od raného věku, ať je pak neskolí kdejaký bacil.

Ve školkách a školách se nachlazení šíří velmi rychle, takže jakmile se v dětském kolektivu objeví viróza, je jen otázkou času, kdy si děti začnou nemoc předávat jeden od druhého. Velmi malé děti se navíc s příchodem do nového kolektivu setkávají s novými viry a bakteriemi, se kterými se jejich organismus musí nejprve popasovat.

Jaro, léto, rýma, chřipka

Chladné měsíce nahrávají tomu, že lehce onemocníme. Venku se snadno šíří viry a bakterie, chodíme z tepla do zimy, nesvítí moc sluníčka, a to našemu organismu příliš neprospívá. Pokud se k tomu ještě přidá špatná životospráva, proti kdejaké infekční nemoci se pak hodně těžko bojuje. Celoročně bychom proto měli myslet na to, že je nutné posilovat obranyschopnost. Pokud má člověk dobrou imunitu, snáze pak zahajuje boj proti běžným nemocem a mnohdy se mu i samy vyhnou.

Nastartování silné imunity od dětství

Pomoc s budováním obranyschopnosti by měla být prioritou každého rodiče. Zdravé návyky si dítě snadno zapamatuje a bude je pak aplikovat i v pozdějším věku. Udělat něco pro posílení imunity navíc není žádná věda, stačí dbát na pár jednoduchých zásad.

-        Zařaďte ke každému jídlu porci zeleniny

-        Dbejte na pitný režim

-        Žádné ponocování

-        Sportování a pobyt na čerstvém vzduchu

-        Eliminace stresorů

-        Nebojte se sáhnout po doplňcích stravy

Podpora imunity pro celou rodinu

Jedinečná kombinace účinných látek v přípravku GS ProbioGlukan podpoří imunitu celé rodiny. Doplněk stravy obsahuje unikátní kombinaci 9 velmi odolných kmenů probiotických bakterií, které se přirozeně vyskytují ve střevní mikroflóře a mohou ji v případě potřeby efektivně doplnit. V GS ProbioGlukan je použit betaglukan z kvasinky pivní, který má příznivé účinky na zdraví a podporuje imunitu. Kromě těchto složek doplněk stravy obsahuje i denní dávku vitaminu D a selenu na podporu imunity. GS ProbioGlukan lze užívat nárazově při zvýšené zátěži organismu, ale i jako dlouhodobou podporu imunitního systému.

GS ProbioGlukan pořídíte na webu gsklub.cz nebo v lékárně.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Gabineska 20. 4. 2022, 22:48
Chtěla bych pro své děti to nejlepší a hrozně bych je chtěla správně chránit. Můžete mi poradit prosím, jak vybudovat dětskou imunitu? Dcera co chodí do školky, tak je pořád na hromadě.
Zborilova88 22. 4. 2022, 15:16
@Gabineska Také jsem to musela řešit, když jsem začala dceru posílat do školky poslední rok před školou. Byla také pořád nemocná a já už se na to nemohla dívat. Proto jsem ji začala kupovat dětský dračí sirup, který ji pomohl k lepší imunitě.
Gabineska 24. 4. 2022, 19:58
@Zborilova88 V lékárně nebo kde ji ten dětský dračí sirup kupujete? Chtěla bych se podívat co přesně ten sirup obsahuje.
Jahuuuudka 25. 4. 2022, 22:22
@Gabineska Podívejte se na stránky mycomedica, je to český výrobce, který vše dělá u nás z kvalitních extraktů. Dračí sirup můžete koupit přímo na jejich stránkách, kde najdete i co přesně obsahuje. Pro děti je velmi dobrý k posílení imunity.

Kategorie