Zobrazit přihlášovací formulář

Zapuštěné bazény patří na zahradu i na chalupu. Nyní jsou v jarní akci levnější

  • Publikováno:
Zapuštěné bazény patří na zahradu i na chalupu. Nyní jsou v jarní akci levnější

K dokonalému bydlení a zahradě patří bazén. Pokud na něm nebudeme nesmyslně šetřit, dá se v něm dobře zaplavat a plaveckou sezónu v něm dokážeme v našich klimatických podmínkách natáhnout i na šest měsíců bez toho, abychom se stali otužilci. Kvalitní bazén potřebuje zastřešení. Takovýto set není nejlevnější. Proto se oplatí využít akční ceny bazénů. Třeba teď ty jarní.

Už jsme zažili léto bez cestování kvůli covid-19. Před námi je léto, kdy se bude cestovat minimálně hůře z důvodu rusko-ukrajinské války. Nejbezpečněji, a i nejlevněji si užijeme dovolenou doma. S dokonalým bazénem se na své zahradě nudit rozhodně nebudeme. Ať již si necháme vybudovat bazén na zahradě rodinného domu, nebo na chalupě, užívat si jeho benefity lze již od května, v závislosti na počasí někde i o něco dříve. S koupací sezónou nemusíme skončit s koncem prázdnin. Zastřešený bazén a vyhřívání tepelným čerpadlem udrží příjemnou teplotu v bazénu mnohdy až do konce října.

Levný nemusí být skutečně levným

Mnohdy jsme bombardováni reklamami na levné nezapuštěné bazény. Jenomže jejich pořízení není tak levné, jak to na první pohled vypadá. K bazénům si je nutné dokoupit mnoho příslušenství. Jde rovněž o bazény bez zastřešení, které pokud pak dodatečně budujeme, musí být větší, což zastřešení prodraží. Nemluvě o estetičnosti nezapuštěného bazénu, který rozhodně nezapadá do krajiny a ani zahradě nepřidává na kráse. Zcela jinak jsou na tom zapuštěné bazény. Ty skvěle zapadnou do okolí, ať již jsou bez zastřešení, nebo s ním. Zastřešení však může být nižší, méně nápadné a nezakrývá výhled na zahradě.

Zapuštěné bazény vydrží

Bazén si často pořizujeme do rodiny s dětmi. Musí být proto bytelným a snášet různé rošťárny našich dětí. Rozhodně nelze podcenit pevnost konstrukce bazénu. Ta je u zapuštěných bazénů dokonalá. Nezapuštěné lehké bazény děti příliš nepotěší. Nedá se do nich pořádně skákat, prolézat přes okraj, prostě je to pouze nuda „pro starší a pokročilé”. Plastové bazény zapuštěné do země jsou pevné a odolné. Mají dlouhou životnost a nelze je hned tak poškodit. Vydrží i dětské řádění bez toho, abyste je museli pořád upozorňovat na to, že nemají blbnout. Vždyť právě to dělají děti ve vodě zcela nejraději.

Chcete si být schopni v bazénu zaplavat? Sáhněte po bazénu od velikosti 7×3 metry. Tento rozměr je již použitelný i pro ty, kdo chtějí bazén nejen na cákání, ale i plavání. Dobrou volbou je též protiproud, který vám umožní plavat na místě.

Bazén od profesionálů

Kvalitní zapuštěné bazény, včetně vybavení a zastřešení nabízí firma BAZÉNY-VÝROBA. Má mnohaleté zkušenosti s výrobou a instalací zapuštěných bazénů. Aktuální nabídka, „bazény akce“, vám navíc umožní pořídit si zapuštěný bazén s výraznou slevou. Což v dnešní době, kdy zdražuje skutečně vše, určitě oceníte.

Až do konce jara si je možné zakoupit bazénové sety za zvýhodněnou cenu. V akci se rozhodně nejedná o žádný neprodejný sortiment. Kupujete zcela prvotřídní bazén a jeho příslušenství, avšak za výrazně lepší cenu, než kdybyste vše nakupovali jednotlivě.

Bazény akce 2022, to jsou bazénové sety od 94 000 Kč do 257 900 Kč. V dražších setech jsou bazény se zastřešením. K bazénovému setu objednanému do konce jara navíc dostanete zdarma dopravu po celé ČR, tester bazénové vody, filtrační písek, tepelnou izolaci dna bazénu a kompletní vysavač bazénů DE LUX.

Náklady na zapuštěné bazény jsou větší, ale vyplatí se

Až se zapuštěným a zastřešeným bazénem s dobrou výbavou si váš zahradní bazén skutečně užijete. Krytý bazén prodlouží koupací sezónu, je odolný a nešpiní se v něm tolik voda. Místo neustálého čištění bazénu budete moci více relaxovat.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie