Zobrazit přihlášovací formulář

Konec spekulacím: Eva Burešová je těhotná! Tatínkem je Přemek Forejt

  • Publikováno:
Konec spekulacím: Eva Burešová je těhotná! Tatínkem je Přemek Forejt

O jejím těhotenství se spekulovalo už dlouho, sama herečka ale veškeré spekulace vyvracela. Všímavým divákům pořadu Tvoje Tvář má známý hlas ale neuniklo, že se občas hladí po zakulacujícím se bříšku. Teď už je to ale jisté. Oba partneři totiž krásnou zprávu v neděli zveřejnili na sociálních sítích.  

"Tam kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili. Tvoje tvář bude mít známý hlas,…teď ještě jestli po tátovi nebo po mámě aneb BUDE NÁS 5!", objevilo se v neděli večer na Instagramových účtech herečky a zpěvačky Evy Burešová (28) a šéfkuchaře Přemka Forejta (34).

Důvodem oznamení bylo zveřejnění další už sedmé epizody populární show Tvoje tvář má známý hlas, v němž je herečka členkou poroty. V televizi ho uvidíte až za týden, ale někteří ho na Voyo mohli zkouknout už v neděli večer. 

A kromě vystoupení všech osmi účinkujících se v něm diváci dočkají i speciálního hudebního čísla Evy Burešové a jejího partnera Přemka Forejta, kteří se právě díky této show seznámili. Není proto divu, že si pro své první společné vystoupení vybrali právě tento pořad. 

Duet s názvem "Us", který v originále nazpívala Alicia Keys a James Bay, zní v jejich podání víc než romanticky. A na konci navíc čeká diváky velké překvapení.

"Omlouváme se, že jsme vám to neřekli dříve, ale z různých důvodu můžeme opravdu až nyní. Víme, že to určitě pochopíte. Zdravíme vás a všem posíláme lásku, E+P+S+N+?", stálo ještě v jejich příspěvku.

Je jasné, že partneři chtěli s oficiálním oznámením šťastné události počkat ty první tři měsíce, během nichž se může cokoliv stát. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

ross 7. 4. 2022, 14:25
proč to musí všude vytrubovat je to přece jejich soukromá věc
EllaPrůšová 5. 4. 2022, 16:15
Já si myslím, že lidi mají tolik starostí, že nějaká ........je vůbec nezajímá! Nepište tu nesmysly! (velikonoce3)

Kategorie