Zobrazit přihlášovací formulář

Cristiano Ronaldo ukázal fotku novorozené dcery. Tragická smrt jejího dvojčete rodinu zasáhla

  • Publikováno:
Cristiano Ronaldo ukázal fotku novorozené dcery. Tragická smrt jejího dvojčete rodinu zasáhla

Na své velké rodině si populární portugalský fotbalista zakládá. Není tedy divu, že hned, jak se jeho dlouholetá partnerka s novorozenou dcerou vrátily domů z porodnice, zveřejnil Cristiano Ronaldo (37) na sociálních sítích společnou fotografii, na které nechybí ani nejmladší dcera, která jim teď dodává sílu překonat smrt nejmladšího syna.

"Domov sladký domov. Gio a naše holčička jsou konečně s námi," napsal k fotce, na níž kromě něj, dlouholeté partnerky Georginy Rodríguez (28) a jejich novorozené dcerky, jsou také jedenáctiletý Cristiano junior, čtyřletá dvojčata Eva a Mateo a tříletá Alana. Tu mají partneři spolu, vychovávají ale všechny Ronaldovi děti.

"Rádi bychom všem moc poděkovali za všechna ta milá slova a gesta. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá. Všichni z ní cítíme lásku a respekt, které k naší rodině chováte. Teď je načase být vděční za nový život, který jsme na tomto světě přivítali.", stojí ještě u fotografie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Druhé z dvojčat bohužel chybí. Chlapeček nepřežil. Smutnou novinu uveřejnil Ronaldo hned v pondělí. Tragická zpráva otřásla nejen jeho fanoušky, ale i kolegy ze sportovní branže. Podporu v těžké chvíli mu prostřednictvím liku dalo najevo už téměř 16 milionů lidí.

"Náš milovaný chlapečku, jsi náš anděl. Navždycky tě budeme milovat.", zněl dojemný vzkaz do nebe. "Jen narození naší holčičky nám dává sílu prožívat tyto chvíle s malou nadějí a pocitem štěstí."

"Rodina je vše..." ,napsal jen pár dnů před porodem Ronaldo k této fotce.
FOTO: Instagram/Cristiano Ronaldo

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie