Zobrazit přihlášovací formulář

FOTOGALERIE: Plekanec a Šafářová mají syna. Chlapeček dostal krásné jméno a už je doma z porodnice

  • Publikováno:
FOTOGALERIE: Plekanec a Šafářová mají syna. Chlapeček dostal krásné jméno a už je doma z porodnice

Bývalá tenistka Lucie Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec se svým soukromým příliš nechlubí. Dokonale utajit se jim v minulosti podařilo svatbu, dlouho se nevědělo ani to, že čekají druhé dítě. A teď se jim podařilo utajit i to, že je syn už na světě. O dojemné fotografie se oba podělili na sociálních sítích až v pondělí, kdy už byli všichni společně doma.

K dvouleté dcerce Leontýnce, kterou už spolu mají, tak přibyl syn. Manželé se tak mohou těšit z krásného párečku. Chlapečkovi vybrali nádherné jméno Oliver.

"Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme!", napsala Lucie na svém profilu k fotografiím a připojila srdíčko. Nezapomněla ani poděkovat porodnici, kde syn přišel na svět, stejně jako personálu. "Velké díky porodnici na Obilním trhu, úžasné porodní asistentce Evě Štenclové i panu docentu Unzeitigovi za skvělou péči!"

Stejné snímky zveřejnil i Plekanec, který byl ale stručnější. Napsal jen: "Oliver - Vítej v naší rodině". Na jedné fotografii je vidět novorozený Oliver a okolo něj ruce mámy, táty a setřičky, na druhé je pak Oliverek v krásné modré postýlce a nad ním stojí sestřička, která se ho zrovna chystá pohladit po hlavičce.

Jak manželé prozradili na sklonku loňského roku, tím je jejich rodina kompletní. Další dítě už neplánují. "Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná," prohlásila tenkrát Šafářová pro web Super.cz. Plekanec má totiž z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou už také dvě děti, syny Matyáše a Adama, které má několik dní v týdnu ve své péči.

Leontýnka to tak nebude mít mezi třemi kluky lehké, i když podle slov Plekance si se staršími sourozenci skvěle rozumí. „Kluci k ní přistupují úplně skvěle. Hlavně tedy Matyáš, ten je s ní skvělý. Vždycky nám s ní i hrozně moc pomáhá, takže jsme rádi, že tohle spojení klaplo,” svěřil se dříve hokejista v pořadu My dva a čas na Českém rozhlasu.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie