Zobrazit přihlášovací formulář

To je bizár! Kulturista miluje silikonové panny. S jednou se rozvedl a vzal si dvě jiné

  • Publikováno:
To je bizár! Kulturista miluje silikonové panny. S jednou se rozvedl a vzal si dvě jiné

FOTOGALERIE: O kazašském svalovci ještě před rokem a půl nikdo nevěděl, teď ho však zná celý svět. Důvodem ale nejsou sportovní úspěchy, jak by se mohlo předpokládat, ale jeho podivná záliba v ženách. A ne jen tak ledajakých. Yuri Tolochko totiž hoří láskou ke krasavicím ze silikonu.

Možná si říkáte, že na tom není zas až tak nic divného. Silikonová ňadra, pozadí, rty nebo třeba tváře má dnes už řada žen. V případě sedmatřicetiletého kulturisty z Kazachstánu nejde ale o žádné krásky upravené skalpely plastických chirurgů a nacpané silikonem, ale o skutečné umělé panny.

Takovou má sice doma ve skříni spousta svobodných mužů, žádný z nich jí nejspíš ale nebere s sebou na procházky, na večeře, na hory, na dovolenou a podobně. To Yuri (Yurii) ano a se společnými fotkami se rád chlubí i na sociálních sítích. Jeho Instagram sleduje téměř sto deset tisíc lidí.

Populárním se kulturista stal v roce 2020, když se v na sklonku roku oženil se silikonovou pannou Margo. V žádném případě nešlo o ukvapené rozhodnutí, které člověk někdy, například v alkoholovém opojení, udělá. Svatba byla promyšleným zakončením vztahu, který trval dlouhých osm měsíců. 

Yuri se do Margo prý zamiloval na první pohled, když jí v baru ochránil před cizím mužem, který jí obtěžoval. V Kazachstánu je zřejmě normální, že si silikonové panny občas takhle samy vyjdou na skleničku. A byla to prý láska na první pohled. Kvůli ní se sportovec podle svých slov dokonce naučil vařit její oblíbené jídlo. 

Svatba v kazašském městě Astana byla skutečně velkolepá. Pozváno bylo téměř padesát svatebních hostů. Nechyběl první polibek, společný přípitek, krájení dortu, ani tanec novomanželů. Pohádka ale netrvala věčně. Už začátkem prosince se totiž novomanžel na svém Instagramu fanouškům svěřil, že se Margo nějak rozbila a stráví tak celé svátky v nemocnici. A to byl nejspíš začátek konce.

Po rozvodu ale narcistický svalovec dlouho netruchlil. Vstoupil do polyamorního manželství s Lolou a Lunou, což jsou překvapivě opět silikonové krásky. Jedna je blondýna, druhá černovláska. A vypadá to, že jim to zatím klape. Teď jde jen o to, jak dlouho dámy vydrží, vášnivý sex si prý totiž užívají denně.

Stát se ale může i to, že Yuri od obou krasavic dostane kopačky. Nedávno se totiž svěřil s tím, že má další vztah. Překvapivě tou vyvolenou není další gumová dáma, ale popelník. Kulturista ho dokonce nazývá svým milencem...

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie