Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování Spiridea® krémpasty pro prevenci vzniku opruzenin?

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování Spiridea® krémpasty pro prevenci vzniku opruzenin?

Deset z vás mělo možnost se svými dětmi osobně vyzkoušet Spiridea® krémpastu pro každodenní péči o citlivou kůži, která pomáhá při potlačování vzniku opruzenin v plenkové oblasti a v kožních záhybech u dětí i dospělých. O své zkušenosti s ní se s vámi ve svých recenzích na webu Mimibazar naše čtenářky následně podělily. Podívejte se, jak byly s testovaným výrobkem spokojené.

Pokožka našich malých pokladů je mnohem tenčí a jemnější, než pokožka dospělých. Citlivější reaguje na vnější vlivy a potřebuje speciální péči a ochranu, abychom předešli u dětí tak častým opruzeninám. K zapaření dochází u malých dětí velmi lehce, protože mají četné kožní záhyby. Neustálý pohyb, vlhké a teplé prostředí vzniku opruzenin doslova nahrává. A určitě nám dáte za pravdu, že snazší je opruzeninám předcházet, než je léčit. 

Spiridea® krémpasta pro každodenní péči o citlivou kůži pomáhá při potlačování vzniku opruzenin v plenkové oblasti a v kožních záhybech u dětí i dospělých. Pomáhá udržovat kůži v suchém stavu a chrání ji před nežádoucí vlhkostí. Díky svému hydrofilnímu základu se dobře spojí s vlhkým podkladem. Optimálně regeneruje kožní bariéru a chrání před narušením pokožky v důsledku odírání. K tomu všemu zmírňuje svědění. Není mastná a proto nevytváří nechtěnou překážku při odvádění vlhkosti. Spiridea krémpasta ji naopak naváže a zároveň se dobře smývá.

Teď už ale dost o teorii, důležitější je, jak se Spiridea® krémpasta osvědčila. Testerky vybrané z vašich řad ji na dětech otestovaly v praxi. A v podstatě všechny se shodují v tom, že po použití této krémpasty bylo v případě již opruzené pokožky znát rychlé zlepšení, narozdíl od používání krémů jiných známějších značek. Spokojené byly i s tím, že se během testování nikde neobjevily žádné nové opruzeniny. Krémpastu některé z testerek vyzkoušely i na sobě, na partie, které se při chůzi o sebe třou, což má v teplém počasí za následek nepříjemné a bolestivé odřeniny, a velmi ocenili skutečnost, že díky testované krémpastě zůstala pokožka neporušená. Jediné, co by některé maminky výrobku vytkly, je velikost balení, uvítaly by tubu s větším obsahem. Všechny ale jednohlasně testovanou krémpastu doporučují i ostatním maminkám.

Teď už se ale podívejte přímo na některé z recenzí. Ty mohou být redakčně upraveny nebo zkráceny. Kompletní recenze všech testerek si můžete přečíst pod informacemi k testování ZDE >> Na těchto osobních blozích se dozvíte, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy, můžete si prohlédnout fotografie z testování.

VeronikaJ.(VeronikaJůnová)

Za možnost testování jsem byla moc ráda. Od jara u obou dcer bojuji s opruzeným zadečkem a stehny. Jakmile je tepleji, jsou jeden slitý červený flek. Dosud jsem používala rybilku nebo sudocrem. Po nasazaní krému Spiridea krémpasty bylo znát zlepšení. Namažu vždy před tím než jdeme ven a pozoruji, že dcery nejsou tolik opocené. Opruzení se zlepšilo (ještě zcela nevymizelo, ale již není tak rozlezlé a viditelné). Co se týče konzistence, hutnost krému bych přirovnala k sudocremu. Snadno jde rozetřít a po namazání zůstává na pokožce jemná vrstvička, která se po chvilce vstřebá. S krémem jsem moc spokojená a budu používat i nadále.

EvaD.(rosalindaaa)

S mojí desetiměsíční holčičkou jsme vyzkoušeli tento výrobek a jsme velice spokojené. V tomto období, kdy je velké horko, byla často zapařená a opruzená, ale po tomto krému je pokožka na jejím zadečku jedna báseň :) Vyzkoušela jsem ho i já sama na stehna a podpaží, kde se kůže tře o sebe a dělá se tam potom vyrážka, a také mi moc pomohl, konečně zas můžu nosit sukně :) Krém se dobře roztírá a pěkně voní a je v praktickém balení a tudíž se všude vejde :) Utíkám si koupit další balení do zásoby na dovolenou :)

BarboraP.(burbot)

Díky Mimibazaru jsem měla možnost otestovat přípravek Spiridea® krémpasta na opruzeniny, přičemž dosud jsem použivala buď Rybilku, Sudocream nebo Bepanthen. Po prvním nanesení jsem měla trošku strach, když jsem zjistila, že je krémpasta oproti výše zmíněným přípravkům poměrně "suchá". Spirideu však děťátko snáší stejně dobře a menší mastnota pokožce nijak nevadí. Na místa nezakrytá plenkou je dokonce lepší, protože nezamastí oblečení. Za mě tedy spokojenost. Jediné omezení vidím v tom, že se krémpasta obtížněji roztírá ták, aby na kůži nezanechala bílé stopy. Také bych ocenila možnost většího balení na doma.

Marcelah.(marhau)

Krémpasta Spiridea® našemu miminku hodně pomohla, měl pořád hodně spařenou prdýlku a po masti má pokožku hlaďoučkou a zdravou. Použili jsme ji i na tělíčko a na záhyby po celém těle. Záhyby má už nezapařené, krásně se mu to srovnalo a spokojeně teď papa i spinká. Prostě paráda! Doporučuji všem, jsme moc spokojeni. Krém používám i na pětiletou dceru, která trpí na ekzémy. Po použití krémpasty se jí to hodně zlepšilo.

MonikaH.(MoninkaHol)

Měla jsem možnost otestovat krémpastu se svým 20 měsíčním synem. Za mě spokojenost, akorát mně moc příjemně nevoní. Překvapila mě hustota krému, barvou připomíná zinkovou mast, je hodně bílý. Ale vyzkoušela jsem ho i na svojí kůži a také na čtyřletou neteř a všichni jsme byli spokojení. Tuto značku si pamatuji z dřívějška, kdy jsme ji používali na akné, a to  je pár let zpátky. Už jsem myslela, že ani neexistuje. Příjemné zjištění, že ano. Určitě až dojde, je to malé balení, ale krému stačí malinko, tak zakoupim znovu. Děkuji za možnost vyzkoušení. Doporučím dalším maminkám, se kterými chodíme na hřiště a cvičení. 

Ladyes

Když přišel krémík na opruzeniny, překvapilo mě, že je balení menší, ale po zjištění, že stačí opravdu malé množství na velkou plochu, velikost balení chápu. Vystačí totiž opravdu na dlouho. Používáme denně, pravidelně ráno a večer, a pořád je ho dost. Od té doby, co krémpastu  Spiridea® máme, je maličká bez opruzenin. Větší na ně také trpí, takže občas použiji i na ni a také vždy zabere. Až dojde, určitě pořídíme znovu, kam se hrabe nějaký jiný značkový dražší, který nám vůbec nezabírá. Značku si pamatuji ještě jako puberťačka, vyráběli make-up na akné, tak mě dost překvapilo, že dělají i jiné věci a jsem nadšená. Rozhodně všem maminkám doporučuji!

DianaN.(DianaNiklová)

S pětiměsíčním synem jsme byli velmi mile překvapeni, tuto značku jsme předtím vůbec neznali. Obvykle používáme sudocream nebo bepanthen baby. Nejdříve mě zarazila hustota krému, ale následně jsem zjistila, že stačí jen malinko a krásně se rozetře, příjemně voní a má skvělé výsledky, především v těchto horkých dnech žádné opruzeniny jako obvykle. Dokonce jsem použila i na zapařené místo pod krkem. Občas zůstala viditelná bílá místa, ale ty se většinou plenkou schovaly. Jediné, co bych ocenila, je větší balení, přece jen u miminek jdou tyto věci na odbyt. V budoucnu se určitě  koupi bránit nebudu a za mě určitě doporučím dalším maminkám.

JarmilaK.(Jarmil)

Testovala jsem úžasný produkt Spiridea krém pasta. Tento výrobek mohu nejen já, ale i celá naše rodina jen a jen doporučit. Roztírá se skvěle, krásně voní a je velmi příjemný na pokožku. Mám zkušenosti i s jinými výrobky daného výrobce, se kterými jsme také velmi spokojeni a kupujeme je pravidelně. Spiridea krém pasta pomáhá proti opruzeninám, skvěle hydratuje pokožku a slouží jako prevence opruzenin, ale je možno použít i na již vzniklé oprouzeniny. Používáme pro děti, ale i pro dospělé, například v horkých dnech před koupáním a na vzniklé podrážděné části například stehen. Používáme i na drobné úrazy a odřeninky i jako prevence před mokváním. Velmi kvalitní produkt za skvělou cenu.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie