Zobrazit přihlášovací formulář

74letá žena má tělo modelky. Prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled

  • Publikováno:
74letá žena má tělo modelky. Prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled

FOTOGALERIE: Sexy křivky by jí mohly závidět i dívky o tři generace mladší. Čtyřiasedmdesátiletá Norma je živoucím důkazem, že věk je jen číslo a každý z nás je jen tak starý, na kolik se cítí. Jak milovnice módy říká, má teď tu nejlepší formu, kterou kdy měla. A odhaluje tajemství své dokonalé a štíhlé postavy.

Svůdný pohled, smyslné pózy, pevné a štíhlé tělo... Při pohledu na její fotky jen stěží uvěříte, že je tato okouzlující žena seniorkou a už brzy oslaví své 75. narozeniny. Člověk by snad pomalu začal věřit na existenci upírů, kteří téměř nestárnou. Nebo že by snad objevila pramen mládí?

Skutečnost je podle jejích slov zcela prozaičtější. Britka Norma Williams, která už nějaký ten rok žije v Umbrii v Itálii, totiž nemá dokonalou postavu zadarmo. Od svých osmadvaceti každý den cvičí, vynechává obědy a hlídá si váhu. Sportovní aktivity navíc střídá, věnuje se Zumbě, stala se i její cvičitelkou a má už své vlastní hodiny, miluje rychlochůzi, chodí do posilovny, má osobního trenéra.

I ona má však své neřesti. Pravidelně snídá čerstvé křupavé pečivo, dává si "nezdravé" svačinky a každý večer si vychutnává své oblíbené červené víno. Za den vypije obvykle celou láhev. 

„Nejodvážnější věci, které si teď dopřávám, jsou spousty slaných sušenek, toasty s máslem, panettone, vlašské ořechy s brusinkami, pražené kešu oříšky, rýžové sušenky máčené v hořké čokoládě (mňam!), brambory ve slupce se salátem plavající se v olivovém olej a zmrzlina," prozradila v jednom z rozhovorů.

S rozvojem sociálních sítí se Norma, která dobře ví, že vypadá, jako kdyby se jí podařilo zastavit čas, rozhodla šířit důležité poselství. A to, že nezáleží na tom, kolik je vám let, i starší tělo může vypadat čím dál tím lépe, pokud se o něj budete náležitě starat.

I když Norma přiznává, že jí příroda obdařila vysokou a dobře proporčně vyrovnanou postavou, vzkazuje všem, že vypadat dobře neznamená mít proporce modelky. „Skvělý tvar není definován výškou ani typem postavy. Můžeš být malý nebo vysoký. Můžete mít vyvinutá ňadra a plochý zadek nebo naopak prsa jako žehlící prkno a velký zakulacený zadek. Nebo můžete být čímkoli mezi tím. Je to úplně fuk. Mně manžel, když jsem opálená, přezdívá  'lékořicová tyčka'," svěřila se v rozhovoru pro britský MailOnline. 

Sebevědomá dáma, z níž na všech snímcích energie doslova vyzařuje, ale přitahuje pozornost také svými outfity. Přednost dává spíše mladistvým modelům. Ráda nosí minisukně a overaly obepínající tělo, své outfity často doplňuje sportovní obuví a nápadnými slunečními brýlemi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Norma Williams (@spoletorentals)

Podle Williamsové je její mladistvý vzhled inspirován okolním světem. „Žiji v Itálii, zemi krásy, módy, slunce, skvělého jídla a vína. Italové věk neřeší. Všichni se volně mísíme, mladí i staří. Na mé hodině Zumby dohromady cvičí osmiletí, teenageři, dvacetiletí, třucetiletí... A já, zkrátka úplně všichni.“

A kde populární seniorka bere, která už je dávno v důchodu, bere peníze? Se svým dvaaosmdesátiletým manželem se živí pronájmem vlastních nemovitostí v krásném starodávném italském městečku Spoleto, kde žijí.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie