Zobrazit přihlášovací formulář

Osamělý miliardář, zhrzená architektka a smyslné léto, které jim změní život

  • Publikováno:
Osamělý miliardář, zhrzená architektka a smyslné léto, které jim změní život

Josie se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama. Místo povýšení dává v práci výpověď a ve slabé chvilce se rozhodne odjet dělat chůvu dceři ovdovělého miliardáře. Žhavá moderní romance „Francouzská lekce“ vás zavede na sluncem zalité francouzské pobřeží.

Josephine v jeden den změní svoji kariéru z architektky na chůvu malé dívenky. Po impulzivním odjezdu se však dostaví pochybnosti. Jak se má starat o dítě, když s tím nemá žádné zkušenosti? A proč jí nikdo neřekl, že bude o holčičku pečovat na jachtě – vždyť lodě odjakživa nesnáší! A hlavně – co si má počít, když ji její šéf neskutečně přitahuje, ale podle smlouvy si s ním v žádném případě nesmí nic začít?

Ale pravidla se mají porušovat…

Úspěšný podnikatel Xavier, který nade vše miluje svou desetiletou dcerku Dauphine, si očividně s novou chůvou také neví rady. Dlouho si myslel, že do svého zlomeného srdce už žádnou ženu nevpustí. Proč by měl riskovat, že se opět hořce zklame, i když po ní prahne spalující touhou? Nebude lepší poslat ji co nejdřív pryč?

„Nádherný romantický příběh, který se z velké části odehrává na luxusní jachtě na pobřeží Francie. Děj se spoustou zápletek, dramat, bolesti z minulosti a neskutečné přitažlivosti mezi Josephine a Xaverem. Desetiletá Dauphine je zlatíčko, ihned si získá Josephine a její srdce. Určitě doporučuji přečíst, kniha má sice skoro 500 stran, ale přečteno na jeden nádech. Nešlo se odtrhnout. :)“ – čtenářské recenze od Ralemo z databáze knih

Francouzskou lekci vydalo nakladatelství Metafora, koupíte jako paperback i jako e-knihu na e-shopu grada.cz.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie