Zobrazit přihlášovací formulář

Rozvíjejte předškolní dovednosti u dítěte. Které zlepšováky pomohou?

  • Publikováno:
Rozvíjejte předškolní dovednosti u dítěte. Které zlepšováky pomohou?

Doba se posunula a dnešní rodiče mají k dispozici celou škálu pomůcek, které dítěti pomohou rozvíjet jejich dovednosti. Jedno mají společné – jsou hravé a děti lépe připraví na nástup do školy. Pod drobnohled jsme si vzali dvě šikovné hry. Jaké jsou jejich přínosy pro předškolákův rozvoj?

 

TIP 1 – Kniha Předškolák v cukuletu

Na vývoji interaktivní knihy Předškolák v cukuletu se podílela speciální pedagožka, logopedka a autorka dětských knih Ester Stará.

Děti prostřednictvím dobrodružného pátrání po pejskovi Badym plní rozmanité úkoly a výzvy, které jsou zaměřeny na rozvoj předškolních dovedností. Díky tomu si předškolák procvičí barvy, tvary, počty, pozornost, paměť, vyjadřování nebo logické myšlení. Zároveň bude trénovat zrakové a sluchové vnímání. Interaktivní kniha Předškolák v cukuletu obsahuje přes 1 500 zvukových stop.

TIP 2 – Elektronická Albi tužka 2.0

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, který je vhodný pro předškoláky i starší děti. Zábavnou a poutavou formou se dozví spoustu zajímavých a užitečných informací. Součástí vzdělávacího konceptu je také Elektronická Albi tužka 2.0. Vedle výkonné baterie se pochlubí ergonomickým úchopem a možností bezdrátového bluetooth připojení ke sluchátkům nebo repráčku. Modernizovaná verze Albi tužky zůstává plně kompatibilní se všemi produkty z edice Kouzelné čtení a Tolki.

Vzdělávací program Škola s hrou

Albi myslí na společenskou zodpovědnost. Proto se společnost rozhodla provozovat vzdělávací program Škola s hrou. Ten podporuje pedagogy a nabízí aktivní využití her, zážitků a interaktivních pomůcek v mateřských, základních a středních školách i smysluplnou zábavu pro děti ve volném čase. Provozuje dokonce půjčovnu her do škol. Na webu najdete také poradnu, která se věnuje budoucím prvňáčkům – řeší, jak se správně připravit na školu ve všech možných ohledech.

Více o vzdělávacím programu najdete zde.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie