Zobrazit přihlášovací formulář

Svlékli se donaha, aby prodali chatu. Jejich inzerát se okamžitě stal virálním

  • Publikováno:
Svlékli se donaha, aby prodali chatu. Jejich inzerát se okamžitě stal virálním

Mladí manželé možná ani netušili, jakou odezvu jejich nabídka bude mít. Stačilo přitom málo, jen shodit všechno oblečení a zapózovat v rouše Evině a Adamově před nabízenou nemovitostí. Jejich inzerát pak záhy zaplavil sociální a doslova obletěl celý svět. Podívejte se na fotky, které k nabídce připojili.

Manželé Lawrance Simpson a Clarissa Turner svojí chatičku na úpatí novozélandských jižních Alp nadevšechno milovali. Není divu, v souznění s přírodou zde spokojeně žili celých osm let a každé ráno se hned po probuzení mohli kochat překrásným výhledem na okolní zasněžené hory. Jenže epidemie kovidu zastavila příliv turistů a Lawrance, který na nedalekém ledovci Franz Josef pracoval jako průvodce turistů, přišel spolu s dalšími třiceti kolegy o práci a tím i pravidelný příjem. 

"Během letní sezóny běžně na ledovec denně dorazilo kolem dvou až tří set lidí, jenže uzavření hranic učinilo cestování přítrž. Zůstali jsme téměř bez peněz," svěřil se Lawrence, kterému tak na jaře tohoto roku nezbylo nic jiného, než vysněnou malebnou chaloupku prodat a odstěhovat se s manželkou do údolí do nedalekého Queenstownu, aby zde našel jiné zaměstnání. 

Pro prodej se pár rozhodl využít populárního novozélandského inzertního serveru Trade Me. Protože to ale jsou vtipálci, řekli si při focení milované chatičky, že by možná nebylo špatné na svoji nabídku nějak upozornit a ukázat lidem, jak pohodový život tam nahoře je.

Odhodili tedy veškeré ošacení a zapózovali nazí na přední verandě svého domku. Nejde ale rozhodně o nijak vulgární snímek, intimná partie totiž Lawrence zakryl konví na zalévání a Clarissa zase otevřenou knihou. 

A byl to skvělý tah. S potencionálními kupci se totiž dveře netrhly. A mladí manželé se díky jedné jediné fotce stali známými po celém světe. 

Malá, ale útulná

I když jejich chaloupka nebyla nijak velká, celková obytná plocha činila jen 28 čtverečních metrů, poskytovala vše, co člověk potřebuje, včetně solárního osvětlení, kompostovací toalety a podkrovní ložnice. V blízkosti domu byl i skleník a praktické nádrže na dešťovou vodu. K chatičce náležel i pozemek o rozloze kolem osmi tisíc metrů čtverečních, který poskytoval také dostatečný prostor pro chov domácích zvířat jako jsou krávy a ovce. 

Zájem prý byl velký. Kromě lidí z blízkého Queenstownu, kteří si chaloupku chtěli pořídit jako místo, kde trávit víkendy, se ale přijela podívat i řada "zvědavců", kteří chtěli na vlastní oči vidět pár, který měl odvahu jít jen kvůli inzerátu donaha.

Rozhodně musíme uznat, že to byl skvělý marketingový tah, který nejspíš přitáhl mnohem víc pozornosti, než sami autoři čekali. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie