Zobrazit přihlášovací formulář

Dojemná fotografie: Herečka Táňa Pauhofová porodila. Jméno i pohlaví dítěte prozradil manžel

  • Publikováno:
Dojemná fotografie: Herečka Táňa Pauhofová porodila. Jméno i pohlaví dítěte prozradil manžel

Sympatická zrzka, která je jednou z nejobsazovanějších slovenských hereček, se stala maminkou. Čeká jí tak teď nejdůležitější životní role, kterou je mateřství. Potomka na svět přivedla v úterý, a jak už je v poslední době zvykem, radostnou událost oznámila prostřednictvím sociálních sítí, i když poněkud skrytě. Dojatý tatínek pak na svém profilu odhalil mnohem víc. 

Tři fotografie doplněné pouhým jedním krátkým, ale výstižným slovičkem "MILUJI", zveřejnila Táňa Pauhofová na svém instagramovém účtu. Na prvních dvou je zvěčněna se svým manželem a otcem dítěte, o deset let mladším hudebníkem a skladatelem Jonatánem Pastirčákem. Až třetí fotka je černobílým snímkem ručičky novorozeného miminka svírané rukou maminky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

 

Tatínek, s nímž se herečka seznámila ve Slovenském národním divadle před čtyřmi roky a před rokem si ho vzala, byl o něco sdílnější. Na svém facebookovém profilu totiž uveřejnil původní barevný snímek z porodnice a k němu v angličtině napsal: "Jsem opravdu hrdý otec... hrdý na svá dvě děvčata... Táňa a Míla". Text doplnil hned několika srdíčky.

Táňa se ani v 9. měsíci těhotenství nevyhýbala společenským akcím. Ještě necelé tři týdny před porodem vyrazili s manželem na premiéru celovečerního debutu slovenského režiséra Michala Blaško s názvem Oběť, který se zabývá složitostmi a problémy současné společnosti, včetně migrace nebo rasismu.

V rozhovoru pro Blesk.cz, který se uskutečnil, když si obvykle velmi vytížená herečka, která si mateřství bude užívat až na prahu čtyřicítky, do Česka přijela pro vytoužený kočárek značky EGG v olivové barvě, prozradila, že před porodem zvolnila, pozornost začala pozvolna směřovat především k sobě samé a hodlá se na čas stáhnout do ústraní. "To abych se mohla - snad krásnější a zralejší - zase vrátit," prohlásila se svým typickým širokým úsměvem do kamery.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie