Zobrazit přihlášovací formulář

Modelka Jitka Boho má syna! S partnerem mu vybrali krásné jméno

  • Publikováno:
Modelka Jitka Boho má syna! S partnerem mu vybrali krásné jméno

Dvojnásobnou maminkou se krásná Miss stala v pondělí. Pohlaví miminka modelka a zpěvačka Jitka Boho (30) úspěšně tajila až do poslední chvíle. Teď už je ale jasné, že je to kluk jako buk! Podívejte se na jeho první fotografii a přečtěte si, jak novopečená maminka shrnula porod.

"Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3970 g makačka nejen pro maminku, ale i pro Tebe...," napsala Jitka Boho k instagramovému postu, který v úterý v poledne zveřejnila spolu s dojemnou fotografií na svém instagramovém účtu. Konečně tak všem prozradila nejen pohlaví, ale také jméno, které chlapečkovi dali.

Syna má Boho s podnikatelem a politikem Tomášem Hřebíkem (42), s nímž randí jen necelý rok. "Praštili" do toho tedy opravdu rychle. Jak ale sama kráska hned na začátku vztahu prohlásila, cítila, že do jiného stavu přijde brzy. A nespletla se.

Téměř sedmiletá dcera Rosálie, jejímž otcem je bývalý manžel, muzikant Lukáš Boho (37), se tak doma může už za pár dní těšit na bratříčka.

Ve svém postu poděkovala Boho jak porodnici, tak všem, kteří se tam o ni starali. "Díky Bohu za takový obrovský dar a díky Bohu za takové lidi jako je pan profesor Pařízek. Jsem nesmírně vděčná, že tady u nás můžeme mít, my ženy, takovou péči…Cítím obrovskou pokoru a vděk vůči všem lékařům a sestřičkám…," napsala.

A nezapomněla ani na porodní asistentku: "Opět jsem se přesvědčila, že Apolinář je moje srdcovka, místo, kde bych rodila zas a znovu (i když teď si dám asi chvíli pohov). Jmenovitě tedy chci poděkovat panu profesorovi Antonínu Pařízkovi a porodní asistentce Lucii Vavrousové, to byli mí i Tedískovi andělé…Bez nich bych to nezvládla…".

Na konci jejího postu nechybělo ani poděkování tomu, jemuž za syna vděčí. "No a samozřejmě děkuji tatínkovi, za tak krásného syna. Hlavně, ať jsme zdraví, celá rodina."

Gratulace od přátel a kolegů na sebe nenechaly dlouho čekat. Mezi prvními byl například herec Roman Vojtek, který napsal: “No jupí! Moc gratuluju a Tadíkovi stálé zdraví, senzační rodiče a ty správné lidi kolem sebe.”. Nebyl ale sám, gratulaci poslali například zpěvačka Olga Lounová, modelka Veronika Kašáková nebo herečka a moderátorka Eva Decastelo.

Autor: Lenka Chvostová

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie