Zobrazit přihlášovací formulář

Modelka chce mít největší pozadí na světě, i přes obrovské bolesti posiluje hodiny denně

  • Publikováno:
Modelka chce mít největší pozadí na světě, i přes obrovské bolesti posiluje hodiny denně

GALERIE: Proslavil jí její obří zadek. A ona je na něj náležitě pyšná. Na rozdíl od většiny podobně obdařených krásek totiž její pozadí není dílem plastických chirurgů, ale každodenní tvrdé dřiny v posilovně a také přísného jídelníčku. Neuvěříte, co všechno kráska dělá, aby vysněné mety dosáhla. Podívejte se, čeho se dá cvičením dosáhnout.

Touhou po největším pozadí nebyla posedlá odjakživa. Velký a nádherně zaoblený zadek si v současnosti šestatřicetiletá Portugalka Vanessa Ataídes vysnila, až když poprvé navštívila fitness centrum. Na svém snu začala tvrdě makat. Imponovalo jí, že je středem pozornosti a že jí lidé kolem ní v jejím rozhodnutí podporují. Za čím dál tím více vypracovaný zadeček sklízela ze všech stran pochvaly. 

Právě tehdy se pohledná modelka rozhodla stát se světovou rekordmankou. A pracuje na tom dnem i nocí. Prvenství ale zatím drží Američanka Mikel Ruffinelli, která má s neuvěřitelným obvodem 243 centimetrů oficiálně největší zadek světa. 

V rodné zemi šampionkou

Portugalka je proti ní se svými 126 centimetry doslova břídilkou, přestože má o nějakých 18 centimetrů víc, než slavná Kim Kardashian. Toto číslo ale stačilo na to, aby se stala držitelkou titulu Největší pozadí Brazílie. To jí ale ke spokojenosti nestačí.

Denně tak vstává ve čtyři hodiny ráno a odchází do posilovny, kde tvrdě dře. To ale zdaleka není všechno. Důležitou součást jejího tréninkového plánu tvoří i jídelníček vytvořený výživovým poradcem. Ten obsahuje šest proteiny nabitých jídel denně, aby mělo tělo z čeho vytvářet další svalovou hmotu, a také aby se už vytvořené svaly po tvrdých trénincích rychleji regenerovaly. V jejím jídelníčku tak nechybí spousta vaječných bílků a masa. A také doplňky stravy, které zajišťují, že jí nechybí všechny potřebné živiny.

Moje tělo, moje pravidla

Na svém instagramovém profilu má Vanessa Ataídes téměř 329 000 sledujících, ne všichni jí ale fandí. Čím známější je, tím častěji musí čelit útokům haterů. Ona si z nich ale nic nedělá. V reakci na ně se sebevědomá kráska svlékla do titěrných bikin, vyfotila se v nich u vodopádu Cachoeira Do Arrojado a k fotce napsala: „Nezajímá mě, co si ostatní myslí. Ti, kteří žijí pro kritiku, si nezaslouží vaši pozornost. Naslouchejte své intuici, uskutečňujte své sny, žijte tak, jak chcete a buďte šťastní."

Bohužel, tíhá obrovské svalnaté zadnice má nepříjemné dopady na její zdraví. Jak sama přiznává, téměř bez přestání trpí velkými bolestmi zad. Jednu dobu byl její stav dokonce natolik vážný, že nebyla sama schopna vstát z postele bez toho, aniž by si před tím sama nepíchla injekci proti bolesti.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie