Zobrazit přihlášovací formulář

Jak účinně spalovat tuk na břiše?

  • Publikováno:
Jak účinně spalovat tuk na břiše?

U žen je usazování tuků na břiše, respektive v jeho spodní části, otázkou hormonální disbalance, genetiky nebo věku. Dříve či později začne v ženském těle vlivem utlumování produkce ženských pohlavních hormonů usazovat tuk v „mužských“ partiích. Co ovšem dělat, aby k takovému nežádoucímu usazování tuků nedocházelo předčasně? S naším receptem na silně účinný sirup by mělo být bříško plošší už do pár dnů.

Neručíme samozřejmě za žádný instantní zázrak, bez správné životosprávy, pohybu a stravy prostě tuk sám od sebe dolů většinou nejde. Nicméně existuje speciální kombinace účinných látek, která může významně pomoct spalování tuků v oblasti břicha tím, že efektivně působí na trávicí ústrojí, krevní oběh a extrémně stimuluje metabolismus.

Co budete potřebovat?

  • 2 lžičky mleté skořice
  • 3 lžičky medu
  • 2 cm čerstvého zázvoru
  • 4 citróny
  • 125 g čerstvého křenu   

Postup

  • Dejte do mixéru oloupaný zázvor a křen.
  • Vymačkejte šťávu z citrónů a přidejte ji do mixéru.
  • Tyto ingredience mixujte dohromady poctivě alespoň 3 minuty.
  • Přidejte skořici a med, mixujte, než dostanete konzistenci sirupu.
  • Dejte výslednou směs do uzavíratelné sklenice a uchovávejte v ledničce.
  • Užívejte 2x denně 1 lžičku – ideálně před cvičením a před hlavním jídlem.
  • Pro maximální výsledky užívejte tento sirup 20 dní. Poté je třeba dopřát tělu zhruba týden pauzy, poté můžete začít užívat nanovo.

Tip Mimibazaru: Proč je třeba pauza v užívání?

Je to ze stejného důvodu, jako není vhodné užívat potravinové doplňky na spalování dlouhodobě. Pijete kávu? Pokud ano víte, že vás ráno probudí a dokud si svůj ranní šálek nedáte, nic s vámi není. Když jedete na dovolenou nebo do míst, kdy si kávu nedáváte, projdete si postupně očistcem při „odvykaje“, ale za zhruba týden už kávu k probuzení nepotřebujete. S metabolismem je to stejné. Jakmile ho dlouhodobě silně podporujete vnějšími prostředky, a tento sirup je doopravdy intenzivní prostředek pro nastartování metabolismu, váš přirozený metabolismus zleniví, protože si na stimul zvykne. A to je velmi nežádoucí efekt všech spalovačů, pozor na to!

Zázvor a křen

Křen zabíjí mnoho bakterií včetně těch, které způsobují tuberkulózu, salmonelu a úplavici. Jeho konzumace také stimuluje produkci pankreatických enzymů, významně tedy přispívá k dobrému zažívání. Dále podporuje správnou funkci jater, srdeční činnost a krevní oběh. Křen pomáhá ale také například s infekcemi močových cest, chřipkou nebo záněty dutin. Je velkým zdrojem antioxidantů, vitamínů a vlákniny.

Zázvor je obecně považován za jednu z prvních a nejvýznamnějších superpotravin, málokterá potravina na světě je zdravější. Má obrovské antioxidační účinky, jeho konzumací se dokonce tlumí nevolnosti a zvracení při chemoterapiích. Také dodá tělu spoustu vitamínů, bojuje proti zánětům i nachlazení, podporuje metabolismus a vylepšuje všechny procesy v lidském těle.

Dopřejte svému tělu tuto metabolickou bombu, doplňte antioxidanty a vyzkoušejte, o kolik snadněji půjde spalovat tuky obecně, ale ty z oblasti břicha mnohem efektivněji! A nezapomeňte se s ostatními podělit o svou zkušenost!

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie