Zobrazit přihlášovací formulář

Doručování bez starostí? Vyzvedněte si balík kousek od domu, kdy se vám to hodí

  • Publikováno:
Doručování bez starostí? Vyzvedněte si balík kousek od domu, kdy se vám to hodí

Kolikrát už jste objednala zboží a pak ho nemohla z časových důvodů převzít? Plány se nám mění ze dne na den a čekání na kurýra v určený čas se nám nemusí vždy hodit. To vás už dnes nemusí trápit díky pohodlnému doručení i podání balíku na jednom ze 4000 výdejních míst PPL. V aplikaci mojePPL můžete navíc zásilky sledovat a měnit čas i místo doručení.

Maminky vědí samy nejlépe, jak náročné je skloubit a naplánovat péči o děti, domácnost, nákupy či pracovní povinnosti. Spoustu času a starostí nám dnes ušetří nakupování online, ať už na e-shopech, nebo z druhé ruky. Vrásky na čele si už ušetříme i při doručení i podávání balíčků. Skvělým pomocníkem je nová aplikace mojePPL, kde můžeme v reálném čase a na jednom místě sledovat veškeré detaily o zásilce.

Mějte vše pevně ve svých rukou

Už nemusíte nervózně běhat po bytě a hledat, kam jste si založila papírek s detaily k zásilce. V mobilní aplikaci mojePPL máte vše pod kontrolou. Na jednom místě vidíte kompletní přehled o všech svých zásilkách, můžete pohodlně měnit adresu i čas doručení a také ověřit cenu balíčku. Na pár dotyků zjistíte, kde se zásilka právě teď nachází, zkontrolujete otevírací dobu výdejního místa a zobrazíte PIN k jeho převzetí. Spolehlivá navigace přímo v aplikaci mojePPL vás dovede na nejbližší výdejní či podací místo, takže nemusíte mít obavy, že byste cestou k němu bloudila. Zapomenout můžete i na tiskárnu – podávání i doručování už je plně digitalizované.

V únoru posílejte balíky jen za 1 Kč

Díky aplikaci můžete kromě času ušetřit i finance. Udělejte si ve skříních prostor na nové věci a vyzkoušejte, jaké to je posílat balíky opravdu pohodlně. Až do konce února můžete podat zásilku jen za jednu korunu. V aplikaci mojePPL, kterou si do mobilního telefonu nainstalujete zdarma, zadejte slevový kód MOJEPPL1. Ten platí právě na podání Balíku pro tebe z výdejního místa při doručení řidičem.

Vyzvedněte i odešlete si balíček, kdy se vám to hodí

S dítětem a každodenními povinnostmi jsme často v neustálém pohybu a těžko se odhaduje, kdy přesně budeme doma, abychom neprošvihli příjezd kurýra. Úplně jiné možnosti nám dávají PPL Parcelshopy nebo Parcelboxy s výrazně vstřícnější otevírací dobou. PPL Parcelboxy fungují dokonce 24 hodin denně, takže nemusíte dělat kompromisy a můžete si zásilku v klidu vyzvednout i podat tehdy, kdy to skutečně vyhovuje vám – třeba když ratolest spí nebo je ve školce.

Oblečení a hračky po dětech snadno pošlete dál

Výdejních míst má PPL už po Česku přes 4 tisíce. Pokud chystáte čistku šatníku, prodej hraček nebo nepotřebného vybavení, odeslat zboží můžete z nejbližšího PPL Parcelshopu nebo Parcelboxu bez dlouhých front a únavného čekání. Cílem PPL je nabídnout zákazníkům v budoucnosti výdejní místo do 5 minut od domova v případě měst a 10 minut od bydliště v případě menších obcí. Celý proces odeslání zvládnete přes aplikaci mojePPL aminulostí už je i tisk etikety. Všechny údaje totiž zadáte přímo v aplikaci a zásilku pošlete prostřednictvím QR kódu jako Balík pro tebe.

Nevyhovující zboží vrátíte rychle a pohodlně

K nakupování online z principu patří i občasné doručení nevhodného zboží se špatnou velikostí či střihem. Dříve možná člověk zvažoval, zda vracení zboží stojí za administrativu a starosti okolo. Se sítí výdejních míst a aplikací mojePPL můžou jít ale podobné úvahy stranou. Pokud e-shop přiložil k zásilce etiketu pro vracení zboží, stačí přinést zásilku na jakýkoliv PPL Parcelbox nebo Parcelshop. Pokud ne, můžete zásilku odeslat a sledovat pohodlně přes aplikaci.

 

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie