Zobrazit přihlášovací formulář

Top šaty na jaro!

  • Publikováno:
Top šaty na jaro!

Šaty jsou neodmyslitelným prvkem ženského šatníku. Proč? Dodávají postavě lehkost a zdůrazňují individuální styl každé z nás. V nejnovějším jarním vydání kolekce Reserved najdete šaty pro různé příležitosti a typy ženských postav. Představujeme vám pět nejlepších návrhů pro novou sezonu.

V městském stylu

Šaty s jednoduchým střihem vyrobené z lesklé viskózy s přídavkem EcoVero jsou návrhem pro ženy, které rády spojují svobodu s elegancí. V tomto stylu kulatý výstřih, zapnutý na tři potažené knoflíky na boku, vyvažuje ozdobný uzel na zádech a dlouhý rozparek v bočním švu. Ladí k nim vaše oblíbené tenisky, bunda a basebalová čepice. Romantická večeře ve dvou – přemýšlíte, co si vybrat? Asi již ne. Sandály na vysokém podpatku a taštička typu baquette a směle si rezervujte stůl!

Pro zvláštní příležitosti

Tento model mini šatů z nejnovější kolekce je naším absolutním favoritem. Jsou to ideální dámské šaty pro výjimečná setkání. Zdůrazní postavu, jemné nadýchané rukávy dodají eleganci a mašlička vpředu celek doplní módní sponou. Můžete je nosit se sandály nebo vysokými podpatky. Total look v plném vydání.

Dlouhá jarní procházka

Zde rozhodně sázíme na pohodlí a komfort, a proto budou midi šaty velmi dobrou volbou pro tento druh aktivity. Jednoduchý střih s námořnickými pruhy poskytuje velkou volnost při stylingu. Ve sportovní verzi můžete šaty kombinovat s koženou nebo džínovou bundou a v té klasičtější verzi stačí přehodit přes ně módní trenčkot.

Pokud ne boho, pak co?

Dlouhé maxi šaty, šifonové s květinovým potiskem, to jsou kvintesence jara – velmi se nám líbí ty v boho stylu. Jsou velmi ženské, lehké a s nádechem romantiky. V tomto návrhu se nám líbí lehce nadýchaný rukáv a ozdobné volánky. Navíc boční rozparek v této délce dodává vzdušnost celé postavě.

Malé černé

Jarní návrhy Reserved vytvářejí pragmatickou kapsli ideální pro ženu, která chce zůstat v obraze, ale hledá oblečení, které vydrží déle než jednu sezonu.

Modelem, který má šanci neopustit váš šatník, je návrh malých černých šatů. Šaty ve tvaru písmene A, s volným střihem, vyrobené ze silné saténové látky, využijete nejen do práce, ale také na schůzku s přáteli nebo rande ve dvou. Vypadají skvěle v kombinaci se sakem.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Rajaaana 30. 9. 2023, 22:04
Reserved miluju! Trička a šaty krásný! Ale koupila jsem si letos i tyto šaty sktz levnější cenu https://www.levnoshop.cz/moda/damske-modni-saty-etam/ a jsem spokojená!

Kategorie