Zobrazit přihlášovací formulář

Oslavujeme jedno skvělé propojení: spolupráci mezi Joolz a Filling Pieces!

  • Publikováno:
Oslavujeme jedno skvělé propojení: spolupráci mezi Joolz a Filling Pieces!

Ta správná podpora je plodná, což dokazuje nejnovější spolupráce mezi prémiovou značkou kočárků Joolz a prémiovou high fashion streetwear značkou Filling Pieces.Obě značky z Amsterdamu se propojily, aby ukázaly, že každou rodinu tvoří dva rodiče a dítě.Výsledkem je kočárek Joolz Geo³ inspirovaný ikonickou bundou Filling Pieces Varsity Jacket.Pojem „rodina“ se postupem času měnil.To, co bývalo tradiční v domácnosti se dvěma rodiči a dětmi, by se dnes dalo přenést do nových konstelací.Jedna věc je však jasná: výchova dítěte je rozhodně prvořadá! A díky nové spolupráci mezi Joolz a Filling Pieces oslavujeme tuto sílu komunity a tedy „rodiny“ pod názvem: „Výchovou dítěte se zabývá celý tým“!

Díky této myšlence vznikl limitovaný kočárek Joolz Geo³, který je kombinací toho nejlepšího ze dvou ikonických značek. Inspirací byla charakteristická univerzitní bunda Filling Pieces Varsity Jacket se sportovními symboly komunikujícími sounáležitost a komunitu.

 

Značka Filling Pieces chce překlenout propast mezi streetwearem a high fashion módou.Značka se opírá o talentovaný tým designérů v Amsterdamu a výrobní závody po celé Evropě.Cílem je vyrábět luxusní produkty, které jsou odolné a současně vyrobené pro každého. Leitmotivem značky na cestě změny je: Bridge the Gap.To znamená, že rozdíly nás všechny spojují a rozmanitost je důvodem k oslavě! Více informací na www.fillingpieces.com.


Limitovaný Joolz Geo3 Filling Pieces je jako každý Joolz kočárek stylový a zároveň naprosto praktický a pro rodiny perspektivní.Kočárek Joolz Geo³ byl uveden na trh ve vlajkovém obchodě Filling Pieces v srdci Amsterdamu s cílem spojit lidi.

Spolupráce s Filling Pieces umožnila vytvoření rodinného kočárku, který inspiruje rodiče k vytvoření vlastního „Dream Teamu“.Krédem je: vytvořit svět, ve kterém se oslavuje rozmanitost a naše odlišnosti nás spojují.

Rozdíly tvoří detaily: limitovaný kočárek Geo³ je vybaven udržitelnými látkami vyrobenými z recyklovaných plastových lahví, koženkovou bezpečnostní rukojetí a madlem s vyšitou ochrannou známkou. Celkově avantgardní vzhled dotváří světle hnědá kola, připomínající tenisky.Každý prémiový kočárek je ozdoben poutavými, ručně vyrobenými nášivkami.

Speciální bonus: každý prémiový kočárek je dodáván s odpovídajícím párem limitovaných dětských tenisek Joolz x Filling Pieces!


Každý prémiový kočárek je také ozdoben poutavými, ručně vyrobenými nášivkami a také je dodáván s odpovídajícím párem limitované edice dětských tenisek Joolz x Filling Pieces. Tyto dětské botičky jsou speciálně navržené značkou Filling Pieces, která doposud v sektoru kojeneckého zboží není aktivní. Spolupráce s Filling Pieces otevřela vznik rodinného kočárku, který inspiruje rodiče k vytvoření vlastního týmu snů. Cíl podporovaný talentovaným týmem designérů v Amsterdamu a výrobními týmy po celé Evropě, kteří vyrábějí vysoce kvalitní produkty, které jsou odolné a vhodné pro každého.Propagace je misí, která využívá kreativitu, kulturu a design jako nástroje pro pozitivní změnu. Protože Guillaume Philibert Chin se svou značkou následuje velmi jednoduchý přístup: „Chceme vytvořit svět, ve kterém je oslavována rozmanitost a naše odlišnosti nás spojují.“

 

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie