Zobrazit přihlášovací formulář

Jak zabavit hosty na svatbě? Hry jsou důležitou součástí programu

  • Publikováno:
Jak zabavit hosty na svatbě? Hry jsou důležitou součástí programu

Připravujete program pro svatební den? S velkou pravděpodobností se dostanete i k tomu, jak zabavit hosty, například během toho, co bude probíhat focení novomanželů. Existují různé možnosti, ať už se jedná o svatební noviny nebo originální křížovky. V následujících řádcích vám poskytneme několik praktických tipů.

Předtím, než se pustíte do výběru svatebních aktivit, dobře si je promyslete. Hosté totiž chtějí i tančit, povykládat si s rodinou a přáteli, nikoliv jen hrát hry. Nicméně nějaká zábava je nezbytná.

Svatební křížovka

V případě, že přemýšlíte nad nějakou originální svatební hrou, jednoznačně vás nadchnou křížovky. Svatební luštění je jednoduché. Připravíte křížovky, vložíte je do obálky s tužkou, a potom je rozdáte hostům. Tajenkou křížovky je přitom poděkování, že se zúčastnili vaší svatby, což je velice příjemné, nemyslíte? Taková svatební hra zabaví teenagery i seniory, takže se jí zúčastní všechny generace.

Svatební noviny

Další možností jsou svatební noviny, což není až tak úplně hra, ovšem hosté si v nich mohou přečíst zajímavé informace, které o vás doposud třeba nevěděli. Popíšete v nich, jak jste se seznámili, jak proběhly zásnuby a co na sobě máte s drahou polovičkou rádi. Fantazii se zkrátka meze nekladou. Svatební noviny dokážou pojmout vše, na co si jen vzpomenete, a to včetně fotografií.

Vyrobte křížovek i novin takové množství, aby si je mohli hosté vzít domů a uchovat si památku na tento váš významný den.

Pokud hledáte internetový obchod, odkud byste si mohli materiály objednat, především pak křížovky, podívejte se na Venido.cz. V nabídce jsou nejen křížovky ve formě hry, ale i svatební svědčení a svatba v křížovkách. Venido.cz se zaměřuje výhradně totiž na křížovky a připravuje vskutku originální řešení nejen na svatby.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie