Zobrazit přihlášovací formulář

Už máte svůj letní parfém?

  • Publikováno:
Už máte svůj letní parfém?

V horkých dnech, kdy se potíme i při desetiminutové cestě pěšky do obchodu, je obzvlášť důležité používat voňavou kosmetiku. Nikoliv krémy a tělová mléka, ty se vám v horku budou spíše rozpouštět na pokožce. Navoňte se raději deodorantem, nebo ještě lépe kvalitním parfémem.

Parfém rozhodně není jen ženskou záležitostí. Spousta českých mužů ještě žije v domnění, že jim stačí deodorant z drogerie za stovku. Praví gentlemani ale používají parfém. Voní luxusněji a jeho vůně déle vydrží.

Na léto se hodí lehké a svěží parfémy

Můžete sice používat jeden parfém celoročně, záleží ovšem na tom, jakou vůni jste si oblíbili. Těžké a výrazné vůně se na léto příliš nehodí. Léto je veselé a měly by se s ním pojit svěží a lehké vůně, květinové, citrusové apod. Vyhněte se raději orientálním vůním, ty jsou příliš těžké.

Pořiďte si nový letní parfém

Žádnou svěží vůni nemáte? Pak je na čase si ji pořídit. Léto se bez parfému opravdu přežít nedá, pokud nestojíte o to, aby všichni kolem vás cítili váš přirozený odér. Můžete si pořídit menší balení, jakmile přejdou letní dny, zase se vrátíte ke svému běžnému parfému. Aspoň budete mít nějakou změnu. Pokud totiž používáte dlouhodobě stejný parfém, postupně ho přestanete cítit a už ho na sobě ani nevnímáte. Není to škoda?

Využijte summer Black Friday

Pro nákup parfému za dobrou cenu můžete využít letní akci Notina. V červenci probíhá jejich summer Black Friday, takže nakoupíte parfémy, kosmetiku a spoustu produktů pro krásu za lepší ceny. Slevy dosahují 15 až 40 %, za ušetřené peníze se můžete vydat třeba někam na výlet.

Notino vychází svou nabídkou na letní černý pátek vstříc všem zákazníkům. Ve slevě jsou veškeré typy produktů, takže se můžete zásobit i opalovacími krémy, tělovými spreji, ochrannými produkty pro vlasy apod. Na spoustu produktů je navíc doprava zdarma.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie