Zobrazit přihlášovací formulář

Zaujalo nás: Nejlepší cestovní kočárek je vyroben z PET lahví, váží 6 kilo a složíte ho jednou rukou

  • Publikováno:
Zaujalo nás: Nejlepší cestovní kočárek je vyroben z PET lahví, váží 6 kilo a složíte ho jednou rukou

Je lehký, skladný, funkční a skvěle vypadá. Jeho jedinečné vlastnosti oceníte ať už se s miminkem nebo batoletem chystáte cestovat letadlem, autem nebo třeba vlakem. Navíc je kočárek Joolz Aer+ vyroben ze 100% udržitelných materiálů, což potěší nejednu rodinu.

Hlavně v průběhu léta plní naši redakční poštu, ale i většinu mateřských a cestovatelských fór, žádosti maminek o pomoc s výběrem kočárku vhodného na cesty. Ten by měl, především v případě využití letecké dopravy, splňovat celou řadu požadavků. A to jak ze strany uživatele, tak ze strany dopravce. Vybrat ten pravý není vůbec snadné, proto jsme se tomuto tématu rozhodli věnovat naši pozornost. Prověřili jsme aktuální nabídku kočárků vhodných na cesty, porovnali jejich vlastnosti. Nejvíc ze všech nás nakonec zaujal model Aer+ značky Joolz.

Dokonalý pomocník na cesty

Cestování s malými dětmi už dávno není tabu. Bez kočárku se ale na dovolené obvykle neobejdeme, kvůli pohodlí našeho potomka, ale i nás samotných. Ne každý kočárek je ale pro cestování vhodný. Ideální je mít takový, v němž dítě odvezete až ke dveřím letadla a pak ho uložíte do prostoru nad hlavou. Nemusíte pak po přistání dlouho čekat, než vám kočárek vyndají z nákladového prostoru, a navíc máte jistotu, že ho personál při nepříliš pečlivé manipulaci neušpiní či dokonce nějak nezničí. 

Skládací kočárek Joolz Aer+, určený pro děti od 6 měsíců do 22 kilo, snadno a jednou rukou ve vteřině složíte do ultra kompaktního rozměru 45 x 53,5 x 21,5 cm, který splňuje standardní požadavky většiny leteckých společností na palubní zavazadla. Pro pohodlný transport je navíc vybaven ramenním popruhem, součástí je také cestovní taška pro transport v letadle. 

Pohodlí dítěte zaručuje dlouhé a široké patentované ergonomické sedátko plně polohovatelné i pro leh do roviny, inovativní patentovaná opěrka zad pro optimální oporu ramen, krku a hlavy, dokonalé odpružení všech čtyř kol, ultra velká sluneční střecha s integrovanou ventilací. Především maminky pak určitě ocení široký spodní koš s nosností až pět kilo. Za zmínku také stojí přenosná 10 letá záruka.

Více lásky, méně odpadu

V dnešní době se stále více lidí chce podílet na celkovém zlepšení životního prostředí, proto kladou důraz na udržitelnost pořizovaných věcí. Záleží jim nejen na tom, z jakého materiálu jsou vyrobené, ale i na tom, jak dlouho vydrží. A platí to i u kočárků.

Proto se značka Joolz zaměřuje na zpracování udržitelných materiálů tkanin a výrobních procesů. Namísto toho, aby se plastové lahve vyhazovaly, vznikají z nich nové produkty. Staré recyklované plasty proměňují na udržitelné tkaniny prémiové kvality a tak vytvářejí úžasnější svět pro budoucí generace. Každý krok se počítá! 

Kromě toho za každý kočárek Joolz, který na ulici potkáte, je vysazený strom v jednom z lesů Joolz Brith v Asii, Africe, Evropě nebo Jižní Americe. Pokud si tedy koupíte jakýkoliv kočárek od Joolz, váš strom se připojí ke stovkám tisíců dalších a podpoří tak zelenější svět.

Další kočárky vhodné na palubu letadla

  • EASYWALKER sportovní kočárky Miley 2, Buggy Snap Mini
  • ELODIE DETAILS kočárek Mondo
  • PETITE&MARS sportovní kočárek Up
  • ZOPA sportovní kočárek IQ
  • CAM kočárek Compass II
  • NUNA sportovní kočárek TRVL 2023
  • CYBEX golfové kočárky Coya, Libello, Orfeo
  • SILVER CROSS kočárek Clic, JET 3
  • HAMILTON sportovní kočárek R1

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie