Zobrazit přihlášovací formulář

Vybavení pro školáka: Co by nemělo chybět v žádné školní aktovce

  • Publikováno:
Vybavení pro školáka: Co by nemělo chybět v žádné školní aktovce

Začátek školního roku je plný nadšení, ale také velkých příprav. Seznamy školních potřeb se nám do rukou dostanou už před začátkem školního roku, avšak vybavení školáka nekončí nakoupením pomůcek. Měli bychom myslet i na správnou hygienu. S tím vám pomůže Linteo Kids, které přináší řadu produktů pro malé školáky a jejich starostlivé rodiče.

Vlhčené ubrousky Creative: Nezbytný společník pro každého umělce

Vlhčené ubrousky Creative jsou pro každého školáka, který si umaže ručičky perem, fixou nebo lepidlem. Ubrousky Creative, jako mávnutím kouzelného proutku, smyjí všechny skvrny. Díky panthenolu a aloe vera poskytují jemnou péči o dětskou pokožku, a navíc jsou obohacené o příjemnou vůni, která zanechá dětské ručičky voňavé a svěží.

Vlhčené ubrousky se snadno vejdou do každé aktovky a jsou připraveny na všechna dobrodružství vašeho malého školáka.

Vlhčený toaletní papír: Hygienické návyky zábavou

Dalším důležitým pomocníkem, který by neměl chybět v žádné školní aktovce, je Vlhčený toaletní papír s extraktem z heřmánku. Toaletní papír s motivem mravenečka zpříjemní dítěti jeho toaletní návyky a celkový přístup k hygieně se stane zábavou.

Extrakt z heřmánku má zklidňující účinky a panthenol pokožku dokonale hydratuje. Díky Vlhčenému toaletnímu papíru z řady Linteo Kids se každá návštěva toalety stává příjemným a pohodlným zážitkem.

Motiv mravenečka: Malý kamarád pro každého školáka

Řada Linteo Kids je provázena motivem roztomilého mravenečka, který si získá srdce každého malého školáka. Tento veselý mraveneček přináší do školních lavic radost a příjemnou atmosféru. Kromě Vlčených ubrousků Creative a Vlčeného toaletního papíru můžete dětem do lavic pořídit papírové kapesníčky, které budou vašemu školákovi vždy po ruce.

Začátek školního roku s sebou nese mnoho úkolů a starostí. Ale díky Linteo Kids můžete mít jistotu, že vaše děti budou mít vždy po ruce spolehlivé a kvalitní produkty, které jim zpříjemní každodenní školní život.

Linteo Kids má dále ve své řadě Pěnu do koupele, Mycí gel a šampon, díky kterým bude koupání jedna velká zábava. Na psacím stolečku školáka také nesmí chybět kapesníčky v krabičce, které pomůžou malému školákovi s počty. Řada navazuje na Linteo Baby, která je určená pro nejmenší děti od narození. Všechny produkty jsou 100% přírodní, veganské, se surovinami v BIO kvalitě.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie