Zobrazit přihlášovací formulář

Proč je česká plenka tou nejlepší volbou pro naše děti

  • Publikováno:
Proč je česká plenka tou nejlepší volbou pro naše děti

Miminka a batolata nosí dětské plenky celý den a celou noc. Je tedy velmi důležité, pro jaký druh plenek se rozhodnete. Při výběru dbejte především na materiál a ujistěte se, zda je prodyšný, tedy takový, který zajistí okamžitý pocit sucha a chrání vaše děťátko do té doby, než ho přebalíte.

Víte o tom, že existuje program Volba spotřebitelů, která pravidelně oceňuje nové a inovované výrobky na české trhu? Čtyři tisíce respondentů vybírá nejlepší novinku daného roku. V oblasti dětských plenek toto ocenění získala značka Linteo Baby a její plenky Premium.

Spolehlivost a jistota

Plenky Linteo Baby Premium mají sametově hebký a extra prodyšný materiál, zajišťují okamžitý pocit sucha a chrání miminko až 12 hodin díky absorbujícím kanálkům, které okamžitě pohltí tekutinu a uzamknou ji. Jejich měkoučké gumičky na zádíčkách a nohavičkách přizpůsobí plenku nejrůznějším polohám.

Velikosti

Plenky jsou dostupné v pěti velikostech dle váhy miminka a v jednotlivých kategoriích se ještě překrývají, takže máte skvělou možnost volby. Nejmenší velikostí, kterou můžete zakoupit je označení MINI pro novorozeňata 3–6 kg, navazuje MIDI 5–9 kg, MAXI 8–15 kg, MAXI+ 10–17 kg a největší velikostí, kterou dostanete, jsou plenky JUNIOR 11–21 kg.

Jedinečné technologie

Plenky Linteo Baby Premium využívají SeconDRY systém, který se speciální absorpční vrstvou a kanálky uvnitř jádra zajistí optimální ochranu a pohodlí pokožky miminka. QUICK LIQUID technologie okamžitě a rovnoměrně rozloží nežádoucí tekutinu do jádra plenek.

Jednodušší život

Linteo Baby přináší kromě spolehlivých plenek také další výrobky. Jde o vlhčené ubrousky, přebalovací podložky a kosmetické přípravky v takové kvalitě, aby byly rodiče i děti maximálně spokojení. „Každý rodič ví, že péčí o miminka v podobě přebalování, koupání a další hygieny stráví opravdu hodně času. My v Linteo Baby děláme vše proto, aby naše přípravky byly vysoce kvalitní, praktické a uživatelsky pohodlné. Prostě abychom přinesli jednodušší život všem,“ říká Marcela Kubátová, tvůrkyně značky Linteo Baby.

Všechny výrobky Linteo Baby prochází přísnými kontrolami a jsou pečlivě dermatologicky testovány. Jejich kvalitu zpečetil Státní zdravotní ústav.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie