Zobrazit přihlášovací formulář

Tipy na nejlepší dárky pro celou rodinu! Víme, čím potěšit všechny věkové kategorie i domácí mazlíky

Tipy na nejlepší dárky pro celou rodinu! Víme, čím potěšit všechny věkové kategorie i domácí mazlíky

Přesně za měsíc je tu Štědrý večer a většinu z nás pomaluje zachvacuje panika, co letos  svým blízkým zabalit po stromeček. Nápady na dárky, které potěší a neskončí někde na dně skříně, už za ty roky docházejí, všichni tak určitě uvítáme pár tipů na věci, které udělají radost nejen dětem, ale i mamince, tatínkovi, babičce, dědovi i dalším členům rodiny. Inspirujte se v článku i velké galerii tipů a vyrazte na nákupy dřív, než budou obchody plné lidí!

Motivační diář na rok 2024

Všem ženám, ať už jde o maminku, babičku, sestru, tetu nebo třeba kamarádku, udělá radost Motivační diář na rok 2024 od Albi, díky kterému si mohou báječně naplánovat celý rok. Diáře s krásným květinovým designem mají barevné týdenní kalendárium s citátem pro každý týden, měsíční plánovač, státní svátky, astrologické kalendárium, narozeninový kalendář i místo pro poznámky. Jsou v oblíbené kroužkové vazbě, díky které se stránky snadněji otáčejí. Zavírání na gumičku a formát A6 dotáhnou výsledek k dokonalosti. 

Doporučená cena: 129 Kč

Pro hezčí den a klidnější noc

Starším dětem, ale i dospělým, stoprocentně rozzáří úsměv na tváři stylové a pohodlné hodinky Samsung Galaxy Watch6, které nejen že dobře vypadají, ale hodně toho umí. Například pokročile změřit složení vašeho těla, detailně monitorovat vše, co se s vámi děje ve dne i v noci a na základě toho vás provázet směrem ke zdravějšímu životu a kvalitnějšímu spánku. Navíc s nimi i pohodlně zaplatíte všechny své nákupy.

Ochutnejte sílu přírody zpod slovenských Tater

Liptovská příroda je jednou z nejromantičtějších na Slovensku. Proto není na škodu ochutnat kousek této přírody a její účinky na vlastní zdraví. Konopná farma Liptov je již symbolem organické konopné kosmetiky pod Tatrami a připravila fantastickou sérii vánočních balíčků jako je třeba Zimní imunita. 

Doporučená cena: 1 622 Kč

O kočičce, které musíš občas poradit

Nejmenším čtenářům je určena interaktivní pohádková knížka plná veselých obrázků. Hlavní hrdinka kočička Ajka se vydává z obyčejného města lidí na cestu ke svému vytouženému moři. Při putování však překročí „bludný kořen“ a v hlubokém lese se dostává do neznámých pohádkových městeček. V těch na ni čekají různá dobrodružství, ale především je nucena učinit mnoho důležitých rozhodnutí, podle kterých se bude její putování odvíjet dál. Tato rozhodnutí za ni však musí udělat malý čtenář, respektive posluchač, kterému bude pohádka předčítána. Snadná a líbivá rozhodnutí přinášejí Ajce, jak už to v životě chodí, většinou trápení a svízel. Naopak ta správná, byť namáhavější, vedou k radosti a příjemnému "možnému konci" příběhu. Ajčino putování může skončit osmi odlišnými způsoby, ke kterým ji přivedou sami čtenáři.

Kniha je k dostání u knihkupců jako je Kosmas, Knižní klub, Knihy.cz, Knihy Daniela.cz, ale i v internetových obchodech. Např. Dogiboss.cz, Oblíbené knihy cz, Mall.cz, Alza.cz atd. od 209,- Kč

 

Darujte pohlcující zvukový zážitek s FIXED Buds Pro

Ať máte doma hudebního fanouška, sportovce nebo elegantní slečnu, Buds Pro představují tip na dokonalý dárek pro každého z nich. True Wireless sluchátka FIXED Buds Pro s ANC a bezdrátovým nabíjením navodí atmosféru privátního koncertu kdykoliv a kdekoliv a díky minimalistickému designu si s nimi obdarovaný pohodlně i schrupne.

FIXED Buds Pro jsou k dostání na fixed.zone, alza.cz, v Datartu a u dalších prodejců elektra za 1 599 Kč

Sada kladívko 12v1

Každý správný dobrodruh ocení doma i na cestách praktickou výbavu. Multifunkční kladívko z edice Mužská záležitost zastoupí hned několik funkcí: kladívko, páčidlo, kleště, štípačky, křížový šroubovák, šikmý šroubovák, plochý šroubovák, pilu, odstraňovač nátěru, nůž, pilník a otvírák na láhve. Součástí sady je i kompas s karabinou. Vyrobeno z odolné nerezové oceli, karabina z hliníku.

Albi, 599 Kč

Magnet na prach

Která žena by neměla doma ráda pořádek? Zajímavým, netradičním a zároveň praktickým dárkem je tak pštrosí prachovka z pravého peří. Ta prach nevíří, díky elektrostatické přitažlivosti ho naopak přitahuje. Jemné načechrané pštrosí peří s miliony velice jemných vláken zachytí i ty nejjemnější prachové částice.

Cena od 219 Kč

Hormonální rovnováha nejen v menopauze

Ženy ocení tradiční doplněk stravy SARAPIS PLUS, který patří k nejoblíbenějším na trhu. Přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženám v každém věku. Blahodárně působí také v období menopauzy. Sarapis Plus poskytuje veškeré potřebné vitamíny, minerály a stopové prvky pro ženy nejen v přechodu. Obsahuje včelí produkty – včelí mateří kašičku, květový a fermentovaný pyl a dále extrakt ze šalvěje, koenzym Q10, Beta-karoten, vitamin C, vitamin E, vitamin K, vitamin D3, chrom, železo a selen. Mateří kašička je považována za elixír mládí, má blahodárné vlastnosti v mnoha směrech lidského zdraví a v kombinaci s pylem má příznivý vliv na hormonální aktivitu ženy. Šalvěj přispívá k (před) menstruačnímu komfortu. Šalvěj je také vhodná proti pocení a poskytuje ženě hormonální rovnováhu a působí také na menopauzální komfort. Železo přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Biotin a vitamin C podporuje normální činnost nervové soustavy a přirozenou psychickou činnost. Vitamin C přispívá k obvyklé tvorbě kolagenu, důležitého pro přirozenou funkci krevních cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Biotin přispívá k udržení normálního stavu sliznic a pokožky. K udržení dobrého stavu vlasů a nehtů také přispívá selen, který přispívá i k fyziologické činnosti štítné žlázy a funkci imunitního systému. Vitamin K a vitamin D3 přispívají k udržení normálního stavu kostí. Chrom je důležitým stopovým prvkem, který přispívá k obvyklému metabolismu a jeho podpoře. Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému.

Doporučená cena: 550Kč

Kouzelné vánoční dekorace

Také si svátky nedokážete představit bez nejrůznějších doplňků a výzdoby? Pořiďte svým blízkým nebo sobě snového skřítka nebo vílu, kteří jako mávnutím kouzelného proutku přivolají Vánoce k vám domů. Milá tvář víly Andělky přinese do vašeho domova pohádkovou atmosféru a špetku kouzla.Tělo postavičky je zatížené, aby dobře sedělo a nepadalo. Nohy víly nejsou nijak vyztuženy, díky tomu, dekorace vypadá hezky posazená s nohami volně visícími dolů. Tato dekorace skvěle ladí do páru s Gnómem. Skřítek Gnóm má přes oči metalickou čepičku s flitry, která je vyztužená drátkem, díky tomu ji můžete libovolně upravit. Tělíčko dekorace je zatížené, proto dobře sedí a nepadá. Spolu vytvářejí dokonalou dvojici, která dodá domovu nádech pohádkové krásy a kouzla během celé zimy.

Gnom, 329 Kč, Andělka, 329 Kč - Albi

Další desítky tipů na dárky pro malé i velké
naleznete v galerii v úvodu článku.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie