Zobrazit přihlášovací formulář

Tip na vánoční dárek: Pojeďte si zazpívat k moři s Mateřskou.com

  • Publikováno:
Tip na vánoční dárek: Pojeďte si zazpívat k moři s Mateřskou.com

Máme pro Vás tip, čím zaručeně potěšíte celou vaši rodinu v zimním prokřehlém čase. Zapomeňte na chvíli na svařák, vánoční úklid a rukavice a představte si, jak vyrážíte s rodinou k moři, děti si hrají na pláži, vy si užíváte dovolenou v Chorvatsku a navíc si na ní skvěle zazpíváte. Stačí si pořídit vánoční voucher na „Mateřskou.com u moře“ a léto se k vám i v prosinci začne blížit mílovými kroky.

Duo zpěvaček Mateřská.com pořádá už třetím rokem hudební rodinou dovolenou se zážitkovou hlasovou dílnou na chorvatském ostrově Malý Lošinj, v pitoreskní vesničce Nerezine. Ostrov je známý krásnou bujnou přírodou a specifickým subtropickým klimatem, pro které se u jeho břehů drží hejna delfínů. Jeho nespornou výhodou je, že ani v sezóně nebývá přelidněný a městečka si udržují příjemnou rodinnou atmosféru.

Pokud se se zpěvačkami rozhodnete v létě k moři vyrazit, zarezervujte si místo už teď. Mezi 7.-12. srpnem 2017 vás čekají v Nerezine 3 hodiny zpěvu denně a zároveň dost času na letní radovánky pro celou vaši rodinu, např. výlety lodí a po ostrově. Do konce roku můžete využít zvýhodněné ceny workshopu a slev na ubytování. Pokud se tímto zážitkem rozhodnete na Vánoce obdarovat vaše bližní, získáte speciální dárkové balení vánočního voucheru a CD Laktační psychóza jako zdarma pozornosti pro vás.

Zpěvačky Lena a Bára z Mateřské.com jsou zkušenými hlasovými lektorkami, spolupracují spolu už 15 let např. ve vokální skupině Yellow Sisters. Upozornily na sebe zejména díky televizní soutěži Hlas Československa, do které se jako novopečené maminky přihlásily. Díky jejich snaze skloubit hudební ambice s plínkami a kojením se tak dostaly do řady kontroverzních situací. O svých pocitech natočily v té době videoklip Laktační psychóza, který se stal hitem internetu a odstartoval realizaci stejnojmenného alba. Na CD zpěvačky odhalují pohled na mateřství bez růžových brýlí, s nadsázkou a humorem sobě vlastním.

Bližší informace ohledně workhopu a vánočního voucheru získáte na emailu materska.com1@gmail.com, fb Mateřská.com u moře na stránkách www.materska.com

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie