Zobrazit přihlášovací formulář

5 nejlepších povlečení do dětských postýlek

Chcete, aby se Vašemu malému broučkovi spalo jako v bavlnce a zdály se mu jen ty nejkrásnější sny? Máme pro Vás skvělou inspiraci na úžasná povlečení do dětské postýlky!


Do holčičí postýlky neodmyslitelně patří růžová barva. Pokud chcete, aby i holčičí postýlka vypadala úchvatně, ale zároveň nebyla „přeslazená“, ideální je kombinace s šedou a bílou.
A co se bude v šedé barvě na růžovém podkladu vyjímat lépe, než roztomilý sloník.

 

Do postýlky pro chlapečky už tradičně patří modrá barva. Odstín by neměl být příliš sytý, spíše vsaďte na jemný pastelový tón, na kterém hezky vyniknou třeba roztomilá barevná zvířátka.
Ta navíc v kombinaci s jemnou kostičkou nebo puntíkem budou dělat radost nejen miminku, ale hezky sladěný celek vykouzlí úsměv na rtech i Vám.


ČTĚTE:
Jak vybrat kvalitní povlečení do dětské postýlky


Pokud si příliš nepotrpíte na tradiční rozdělení barevnosti povlečení pro kluky a pro holčičky, ideálním řešením je univerzální zelená! Skvěle se hodí jak k hnědému, tak k bílému nábytku.
Je veselá a energická a postýlku spolehlivě rozzáří, ať už je určena chlapečkům, nebo holčičkám.

 

Skvělým řešením pro kluky i holky je pak i povlečení v dalších neutrálních barvách, kterými jsou všechny možné odstíny šedé, hnědé, běžové nebo dokonce žluté. Na neutrálním podkladu vynikne jakýkoliv barevný motiv, od zvířátek až po populární hvězdičky, puntíky, nebo srdíčka.

 

Barva povlečení je však jen jedním z kritérií, podle kterých byste se měli při výběru řídit. Mnohem důležitější je kvalita zakoupeného materiálu. Do dětské postýlky patří výhradně hladká 100% bavlna.
Vyvarujte se umělých, chlupatých nebo jinak hřejivých materiálů, ty jsou pro miminko na povlečení do postýlky zcela nevhodné.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Ajinka9109 4. 8. 2017, 6:02
U nás frčí jedině dětské povlečení s oblíbenými pohádkovými postavičkami. Nakupuji i tady http://www.detske-pokoje-harmonia.cz/80-detske-povleceni. Až mi děti povyrostou, budu muset tu spoustu dětského povlečení někomu darovat. Povlečení Matějovský mám také a jsem s ním velice spokojená : )

Kategorie