Zobrazit přihlášovací formulář

Pomocníci pro pohodové mateřství

  • Publikováno:
Pomocníci pro pohodové mateřství

 Mateřství patří mezi nejkrásnější období v životě ženy. Jak a čím tělu pomoci, abyste byla silná a plná energie a Vaše děťátko bylo zdravé a spokojené?

 

Když je třeba přírodě pomoci

Nedaří se početí tak, jak byste si s partnerem představovali? Pomozte si zdravou stravou, dostatkem pohybu, a nepodceňujte ani doplňky stravy, např. doplněk stravy Orthomol® Natal obsahuje zinek, který přispívá k normální plodnosti a reprodukci. A to není všechno! 

Úžasné mikroživiny  

Určitě je znáte: Vitaminy, minerály a stopové prvky, které jsou předpokladem rozvoje lidského organismu a jeho ochrany, pro harmonický stav těla i duše. Ne všechny však naše tělo dokáže samo vytvořit, proto je nutné doplňovat je stravou.  

 

Pro maminku i děťátko  

Kyselina listová by měla být tělu dodána včas, protože neurální trubice embrya, ze které se vyvíjí mícha a mozek, se uzavírá už ve 23.–25. den těhotenství. Zvažte užívání doplňku stravy Orthomol® Natal, který díky obsahu vitaminu B2, B6, B12 a kyseliny listové přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství už v době, kdy rodinu plánujete.

Antioxidanty snižují a omezují účinky volných radikálů, poškozujících buňky. A které to jsou? Třeba vitaminy C a E, selen a zinek.

Cítíte se unavená a slabá? Možná za to může nedostatek železa (i to můžete doplnit pomocí doplňku stravy Orthomol® Natal). V průběhu těhotenství dochází k zvýšení objemu krve až o 40 %, proto tělo musí tvořit více červených krvinek. Pokud není tvorba červených krvinek dostatečná, anémie je na světě!

Pro správný vývoj nervů a mozku plodu, pro lepší pocit duševní a tělesné pohody a pro rychlý návrat do kondice po porodu jsou významné omega-3 mastné kyseliny. Tělo je nevytváří, je třeba přijímat je z potravy (např. z ryb žijících ve studených).

 

Orthomol® Natal – pro matku i dítě

Doplněk stravy Orthomol® Natal obsahuje zinek, který přispívá k normální plodnosti a reprodukci, kyselinu listovou, která přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, a Vitamin B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity. Ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu přispívají hořčík, kyselina pantothenová, niacin, riboflavin (vitamin B2), vitamin B12, vitamin C a železo. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

 

 

Exkluzivní 20 % slevu na Orthomol® Natal získáte na www.ibishop.cz zadáním slevového kódu „natal20“ do objednávkového formuláře.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Nardina 8. 11. 2017, 23:02
:-D

Kategorie