Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

Administrace

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Angelit * Perleť ** - Vyrovnává emoce, pomáhá otevřít mysl a napomáhá větší přizpůsobivosti. Díky ní lépe čelíme problémům. Učí nás zvládat vypjaté situace a rozvíjí naši schopnost vyjít s druhými. Pomáhá nám zvládat potíže v partnerském vztahu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Angelit * Perleť **

- Vyrovnává emoce, pomáhá otevřít mysl a napomáhá větší přizpůsobivosti. Díky ní lépe čelíme problémům. Učí nás zvládat vypjaté situace a rozvíjí naši schopnost vyjít s druhými. Pomáhá nám zvládat potíže v partnerském vztahu. Probouzí ochotu pomáhat, učí nás lépe komunikovat s druhými a ne vždy upřednostňovat vlastní potřeby. Perly jsou skvělé jako ochranný amulet, chránící před nehodami, neštěstím a pohromami všeho druhu. Jsou oblíbeny i pro svou schopnost přitahovat bohatství.

Angelit - Pomáhá vyslovit svému nositeli pravdu, bez ohledu na to, jak může znít. Současně díky němu budete soucitnější a smířlivější, zejména k věcem, které nelze změnit. Mírní duševní bolesti a čelí krutosti. Je plný slitování a soucitu. Bolest a nesoulad mění v jednotu a současně zklidňuje emoční rány. Navozuje hluboký pocit klidu a míru.
  • 26. 12. 2020, 9:27

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie