Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský náramkový telefon s GPS Abardeen

Administrace

Dětský náramkový telefon s GPS Abardeen

700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Koupené nové, používané jedním dítětem cca 3 roky. V dobrém stavu, jenom poutko na zastrčení pásku se roztrhlo, takže konec pásku trčí, řešili jsme to gumičkou. Hodinky jsou bez simky. Nepoužili jsme tu přiloženou, protože levnější provoz zajišťovala…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský náramkový telefon s GPS Abardeen

700 Kč
  • Popis zboží
Koupené nové, používané jedním dítětem cca 3 roky. V dobrém stavu, jenom poutko na zastrčení pásku se roztrhlo, takže konec pásku trčí, řešili jsme to gumičkou.
Hodinky jsou bez simky. Nepoužili jsme tu přiloženou, protože levnější provoz zajišťovala simka na předplacené služby od T-Mobile.
PC 3700,- Kč

Nastavení rodinných čísel, 3 telefonní čísla na které lze volat přímo z náramkového telefonu pouhým stisknutím tlačítka. Nastavením dalších až 10 čísel zabráníte možnosti obtěžování Vašich dětí cizí osobou.
V případě, že nechcete svoje dítě vyrušovat telefonátem například během vyučovací hodiny, můžete zaslat až 15 sekund dlouhou hlasovou zprávu.
Pokud se Vaše dítě ocitne v nebezpečné situaci, může pouhým stisknutím vyslat signá SOS. Náramkové hodinky rozešlou SMS s aktuální polohou a začnou opakovaně telefonovat na přednastavená čísla.
Pro nejlepší možné určení polohy Vašeho dítěte využívá náramkový telefon duplexní metodu určování polohy, která se v závislosti na síle signálů automaticky přepíná mezi GPS a LBS.
Pro snadný přehled o pohybu Vašich dětí při hraní venku slouží funkce Bezpečná zóna, ve které jednoduše vymezíte prostor, ve kterém by se Vaše děti měly pohybovat. V případě, že prostor opustí budete informováni pomocí notifikace na mobilní telefon.
Náramkový telefon obsahuje další chytré funkce jako například krokoměr, detekci nárazu, detekci sundání náramkového telefonu, elektronický repelent (ultrazvukový odpuzovač komárů), odposlech okolí náramkového telefonu, čas.
  • 15. 1. 2020, 20:43

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tričko Pomp de lux dlouhý rukáv
Polo tričko s límečkem Armani, Gaastra
Svetřík halenka Lyon Pomp de Lux
Softshell bunda Michael Kors
Svetr s kapucí a třásněmi
Svetr Muy Malo, Creamie, Young Dimension
Tričko Pepe jeans, Garcia, Scotch Shrunk, Jules
Mikina na zip, s kapucí Tommy Hilfiger, Geox
Svetr na zip, knoflíky Burberry, Hugo Boss, Zara
Polo tričko s límečkem Desigual

Kategorie