Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový kosmetický balíček Med a kozí mléko

Administrace

Dárkový kosmetický balíček Med a kozí mléko

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 95 Kč
DÁRKOVÉ BALENÍ KOSMETIKY OBSAHUJE SPRCHOVÝ GEL 250 ML + VLASOVÝ ŠAMPON 250 MLKrémový sprchový gel s extrakty z medu a kozího mléka 250 ml. Jemný prostředek moderní osobní hygieny. Je vhodný k mytí celého těla. Jde o unikátní kombinaci jemných mycích látek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový kosmetický balíček Med a kozí mléko

159 Kč
  • Popis zboží
DÁRKOVÉ BALENÍ KOSMETIKY OBSAHUJE SPRCHOVÝ GEL 250 ML + VLASOVÝ ŠAMPON 250 MLKrémový sprchový gel s extrakty z medu a kozího mléka 250 ml. Jemný prostředek moderní osobní hygieny. Je vhodný k mytí celého těla. Jde o unikátní kombinaci jemných mycích látek s blahodárnými účinky olivového oleje, extraktu z medu včely medonosné (Apis mellifica) a extraktu z kozího mléka, které v kombinaci s dalšími ošetřujícími složkami napomáhají ochraně před nadměrným vysušováním a podrážděním pokožky při mytí a jejímu udržování v hebkém a jemném stavu.

Vlasový šampon s extrakty z medu a kozího mléka 250 ml. Jemný prostředek moderní osobní hygieny. Je vhodný pro všechny druhy vlasů. Jde o unikátní kombinaci jemných mycích látek s blahodárnými účinky olivového oleje, extraktu z medu včely medonosné (Apis mellifica) a extraktu z kozího mléka, které v kombinaci s dalšími ošetřujícími složkami napomáhají ochraně před nadměrným vysušováním vlasů a vlasové pokožky při mytí a jejímu udržování v hebkém a jemném stavu.
  • 28. 11. 2019, 7:22

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie