Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská stolní hra Velké tajemství pohádkového lesa

Administrace

Dětská stolní hra Velké tajemství pohádkového lesa

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 70 Kč
Chcete zabavit ratolesti na delší dobu, či s nimi projít tajemný les a nebát se plnit rozmanité úkoly, které vás mohou posunout k cíli, nebo taky totálně rozhodit vaši snahu o vítězství tím, že v Pohádkovém lese vítězí ten nejtrpělivější, nejšikovnější a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská stolní hra Velké tajemství pohádkového lesa

189 Kč
  • Popis zboží
Chcete zabavit ratolesti na delší dobu, či s nimi projít tajemný les a nebát se plnit rozmanité úkoly, které vás mohou posunout k cíli, nebo taky totálně rozhodit vaši snahu o vítězství tím, že v Pohádkovém lese vítězí ten nejtrpělivější, nejšikovnější a nejveselejší?

Desítky úkolů na kartičkách, skládací obrázky, vystřihovací figurky, nečekané zvraty, dvě herní pole s dalšími a dalšími úkoly a ještě bludiště, pexeso, omalovánky, prostě našlapaná zábava v tom nejpohodovějším stylu...
Vraťte se i vy do dětství s ostatními hráči.

Zahrejte si tuhle hru se svými dětmi a jejich kamarády - svět není jen monitor počítače, bavte se tak, jako generace před vámi!

Hru můžete věnovat jako dárek, můžete ji koupit jako odměnu třeba za vysvědčení, vezměte si ji na dovolenou, uvidíte, že se budete královsky bavit!
  • 27. 11. 2019, 8:51

  • Zobrazení

    273

  • Oblíbené

    0

Kategorie