Zobrazit přihlášovací formulář

Hřejivý plyšák - Sloník

Administrace

Hřejivý plyšák - Sloník

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Ahoj děti, jsem plyšový sloník s hřejivým bříškem a jsem tu pro vaši radost a pohodlí. Pod kožíškem mám tajemství, třešňové pecičky, které umí zahřát i schladit. V zimě si mě můžeš vzít s sebou ven na procházku, do auta nebo do kočárku, zahřeju ti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hřejivý plyšák - Sloník

599 Kč
  • Popis zboží
Ahoj děti, jsem plyšový sloník s hřejivým bříškem a jsem tu pro vaši radost a pohodlí. Pod kožíškem mám tajemství, třešňové pecičky, které umí zahřát i schladit. V zimě si mě můžeš vzít s sebou ven na procházku, do auta nebo do kočárku, zahřeju ti postýlku než půjdeš spát a když tě bude trápit bolavé bříško, přitulím se k tobě a hned se budeš cítit líp. A když si malý dobrodruh natluče koleno nebo udělá bouli, přispěchám na pomoc jako hojivý chladivý obklad.

Jak mě nahřeješ
Stačí vytáhnout srdíčko, které nosím v bříšku, a ohřát ho za 1 minutu v mikrovlnce. Je plné pečlivě vybraných a upravených třešňových peciček, které si výborně si uchovávají teplotu. Když mi srdíčko vrátíš zpět o bříška, budu tě hřát minimálně dvě hodinky a večer pod peřinou vydržím příjemně teploučký ještě déle.

Jak mě schladíš
Pro nachlazení stačí moje pecičkové srdíčko vytáhnout z bříška a vložit do mrazáku. Předtím ho však pro jistotu zabal do igelitového pytlíku, aby zůstalo příjemně suché a voňavé. Za hodinku mi nachlazené pecičky vrať zpátky do bříška a vyčaruješ chladivý obklad na dětské bolístky. V případě potřeby lze vnitřní polštářek ve tvaru srdíčka použít samostatně.

Třešňové pecičky
Náplň všech našich hřejivých plyšáků je 100% přírodní, V případě velkých hřejivých plyšáků pro větší děti jsou to třešňové pecky. Tento hypoalergenní přírodní materiál má vynikající schopnost předávat příjemné suché teplo, které ulevuje od bolestí bříška nebo svalů a navozuje pocit uvolnění a pohodlí. Třešňové pecičky nemají výraznou vůni a narozdíl od různých obilných náplní je můžete bez obav prát.

Dárkové balení
V Belgii, odkud pocházím, mi vyrobili pěknou dárkovou krabičku, ze které někdy rošťácky vyku
  • 15. 8. 2020, 8:55

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie