Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÁ LYŽAŘSKÁ HELMA MANGO MINISNOW- vel. 46-48cm

Administrace

DĚTSKÁ LYŽAŘSKÁ HELMA MANGO MINISNOW- vel. 46-48cm

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 26. 8.
Doprava: od 69 Kč
Dětská lyžařská kvalitní helma MANGO MINISNOW ve velikosti 46-48cm. Helma je velmi lehká, má vzadu utahovací regulační kolečko, ventilační otvory, měkké uši, držák brýlí. Byla kupovaná nová a je stále ve výborném stavu. Pořizovací cena helmy byla 1790Kč.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÁ LYŽAŘSKÁ HELMA MANGO MINISNOW- vel. 46-48cm

699 Kč
  • Popis zboží
Dětská lyžařská kvalitní helma MANGO MINISNOW ve velikosti 46-48cm. Helma je velmi lehká, má vzadu utahovací regulační kolečko, ventilační otvory, měkké uši, držák brýlí.
Byla kupovaná nová a je stále ve výborném stavu. Pořizovací cena helmy byla 1790Kč.

IN-MOLD technologie - moderní technologie výroby lyžařských přileb, která spočívá v tepelné fúzi polystyrenu a polykarbonátové vrchní skořepiny. Vznikne tak velmi lehká a pevná struktura, která je velmi odolná proti mechanickému poškození. Nízká hmotnost podstatným způsobem přispívá k vyššímu pohodlí při lyžování.
RUN System - univerzální regulační systém vyvinutý a patentovaný firmou Mango Sport System. Pomocí regulačního kolečka je možné během několika sekund přizpůsobit přilbu přesně Vaší hlavě. Výsledkem je maximální pohodlí a zvýšená bezpečnost.
CLOCK BUCKLE - pro spojení řemínků pod bradou je použita přezka složená z tlačítka a jazýčku s výstupky. Umožňuje pohodlné, snadné a rychlé upevnění a nastavení řemínků do požadované polohy pouze jednou rukou.
  • Značka

    MANGO

  • Velikost

    XXS

  • 8. 8. 2022, 21:56

  • Zobrazení

    107

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

CRAZY OUŠKA, UŠI NA LYŽAŘSKOU HELMU
PUMPA NA KOLO S MANOMETREM GIYO

Kategorie