Transfer folie na čokoládu - noty bílé
Administrace
Transfer folie na čokoládu - noty bílé
49 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava:
od 0 Kč
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.
Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171
Podklad: polyetylen
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou…
Atalantas
ID 546676
Na mimibazaru od 11. 1. 2015
5.0
19 hodnocení
Ověřená
adresa
adresa
Ověřený
obchodník
obchodník
Osobní
odběr
odběr
Transfer folie na čokoládu - noty bílé
49 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.
Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171
Podklad: polyetylen
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171
Podklad: polyetylen
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
-
Značka
-
21. 1. 2016, 16:29
-
Zobrazení
21
-
Oblíbené
1