Zobrazit přihlášovací formulář

2ks body - bodýčka - kr. rukáv

Administrace

2ks body - bodýčka - kr. rukáv

70 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 2. 7.
Doprava: od 0 Kč
Prodám sadu 2 ks body - kupovaná nová, po jednom dítěti, bez dírek a flíčků - ve velmi dobrém stavu - měly jsme toho hodně. Bodýčka jsou bavlněná, opravdu velmi pružná, oblékají se přes hlavu a zapínají mezi nožičkami na 3 patentky. Prodej dohromady -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2ks body - bodýčka - kr. rukáv

70 Kč
  • Popis zboží
Prodám sadu 2 ks body - kupovaná nová, po jednom dítěti, bez dírek a flíčků - ve velmi dobrém stavu - měly jsme toho hodně. Bodýčka jsou bavlněná, opravdu velmi pružná, oblékají se přes hlavu a zapínají mezi nožičkami na 3 patentky. Prodej dohromady - cena celkem!!!

1. Bílé s ozdobným červeným lemováním/obšitím kolem krku, na rukávkách a u nožiček, ozdobné zakončení rukávků, vpředu nahoře natištěný červený obrázek včelky, leží na světle růžové kytičce (není skoro vidět - ta kytička, ale je to takhle originál).
2. Bílé s červenými puntíky a červenými lemy kolem krku a nožiček, vpředu nažehlený červeno-bílý obrázek myšky s kytičkou.

Obě bodýčka jsou v moc hezkém stavu, bílá je pořád krásně bílá, bez flíčků, dírek, nikde žádný žmolík, ani žádnou jinou vadu jsem nenašla, jen drobounký chloupeček od praní, obrázk jsou nepoškozené, nepopraskané …. jsou opravdu moc hezká a určitě ještě na velikou parádu (šetřená, měly jsme toho opravdu hodně)!!!
.
  • Značka

    LUPILU

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    - stejné u obou bodýček: celková délka v zapnutém stavu - 36 cm, délka od ramene po nožičky - 28 cm, šířka v podpaží - 19,5 cm, délka rukávu od krku - 11 cm. .

  • 25. 6. 2017, 10:14

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie