Zobrazit přihlášovací formulář

Letní sandály/ kotníčkové sandálky kožené

Administrace

Letní sandály/ kotníčkové sandálky kožené

195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nabízím celokožené růžové kotníčkové sandálky vel. 21 zn. Superfit. Suchý zip – možnost rozevření celého svršku boty pro snadné čištění stélky. Botky jsou velmi lehké, ohebné. Uvnitř boty jemná kůže zabraňující odření citlivé dětské nožičky. PC 954,-.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní sandály/ kotníčkové sandálky kožené

195 Kč
  • Popis zboží
Nabízím celokožené růžové kotníčkové sandálky vel. 21 zn. Superfit. Suchý zip – možnost rozevření celého svršku boty pro snadné čištění stélky. Botky jsou velmi lehké, ohebné. Uvnitř boty jemná kůže zabraňující odření citlivé dětské nožičky. PC 954,-. Žádná Čína!

Botky jsou vyprané. Z fotek vidím, že jedna bota tmavší, po vyčištění více viditelné. Po zanošení bude ok, my si původně vůbec nevšimli.

Superfit je rakouský výrobce obuvi, který se na českém trhu těší čím dál větší oblibě. Obuv doporučuje až 97% rakouských a švýcarských ortopredů. Velká zodpovědnost za malé nohy. Ústřední marketingové heslo dětské obuvi SUPERFIT nejlépe vystihuje základní filosofii této značky. Obuv SUPERFIT patří již léta k absolutní evropské špičce v segmentu dětské obuvi. Tuto pozici jí přisuzují nejen zákazníci, maloobchodníci avšak i nezávislí odborníci z řad dětských lékařů a ortopedů. Výrobcem obuvi SUPERFIT je rakouská firma Legero Schuhfabrik se sídlem v Grazu. Obuv SUPERFIT je vyvíjena špičkovými designéry, v úzké spolupráci s dětskými lékaři a ortopedy. Nové modely v kolekci jsou náročně testovány a mají mj. příslušné osvědčení o zdravotní nezávadnosti vnitřního vybavení.

Koukněte i na mé další inzeráty, nabízím velké množství potřeb pro děti, obuv a oblečení. Ušetříte na poštovném! Při současném výběru z inzertního alba kamarádky - ID 348116 hradíte pouze jedno poštovné!
  • Značka

    SUPERFIT

  • Velikost

    21

  • Rozměry

    Délka stélky 13,5 cm.

  • 22. 6. 2019, 13:18

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Džínové/ riflové šatičky/ šaty/ tunika + body

Kategorie