Zobrazit přihlášovací formulář

Cistus incanus Forte 30 ml

Administrace

Cistus incanus Forte 30 ml

495 Kč 545 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Cistus incanus je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný rostlinný extrakt z listů růže Cistus incanus a čistou esenci Cistus ladanifer. Patří mezi tzv. solitérní extrakty, které se vyznačují svojí jedinečností a výraznou charakteristikou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cistus incanus Forte 30 ml

495 Kč
  • Popis zboží
Cistus incanus je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný rostlinný extrakt z listů růže Cistus incanus a čistou esenci Cistus ladanifer. Patří mezi tzv. solitérní extrakty, které se vyznačují svojí jedinečností a výraznou charakteristikou a nejlépe se užívají jako samostatné, jednosložkové přípravky.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídicí impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu. Cistus incanus ovlivňuje především energetické dráhy plic, tlustého střeva, sleziny, tří zářičů (tří ohnišť) a perikardu.

Nejčastěji lze Cistus incanus spatřit na strmých horských úbočích v teplých oblastech mírného pásu Středozemí a severní Afriky. Divoce rostoucí romantická rostlinka s květy v barvách od bílé po karmínově červenou se nápadně podobá divoké růži. Odtud pramení její lidové označení růže skalní.

Historicky lze dohledat používání rostlin z čeledi cistovitých (Cistus incanus, Cistus ladanifer) až do roku 330 před naším letopočtem. V perské tradiční medicíně, v oblasti dnešního Íránu, patřily tyto byliny mezi nejcennější. V průběhu následujících staletí se užití cistu z Perské říše rozšířilo díky četným obchodním cestám po celém Středomoří, nejvíce mezi Kypr, Itálii, Turecko a Řecko.


Extrakt z rostliny Cistus incanus obsahuje mnoho důležitých prvků, zejména vápník, hořčík, zinek, železo. Zásadní pro jeho působení v lidském organismu je však obsah proantokyanidinů, flavonoidů a polyfenolů ve vzájemné vazbě. Byla provedena řada kontrolovaných klinických studií, které prokázaly silné protivirové a protiplísňové účinky cistu, jež díky těmto látkám má.
  • 5. 11. 2018, 16:17

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie