Zobrazit přihlášovací formulář

Náhrdelník - Had leze z díry.........

Administrace

Náhrdelník - Had leze z díry.........

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Měděný patinovaný přívěšek hada obtočeného kolem jemného velkého korálu. Ozdobný závěs. Přívěsek má délku 5cm, šíře je 3 cm,kámen má průměr 14 mm. Je zavěšený na měděném dlouhém řetízku, délka 78 cm. Můžeme řetízek zkrátit nebo vyměnit za kulatou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náhrdelník - Had leze z díry.........

499 Kč
  • Popis zboží
Měděný patinovaný přívěšek hada obtočeného kolem jemného velkého korálu. Ozdobný závěs. Přívěsek má délku 5cm, šíře je 3 cm,kámen má průměr 14 mm.

Je zavěšený na měděném dlouhém řetízku, délka 78 cm.

Můžeme řetízek zkrátit nebo vyměnit za kulatou kůži nebo patinovanou obruč.





Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného na kůži ,byl podstatně odolnější proti virovým a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná využívat i moderní medicína.

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22 let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........
  • 16. 6. 2019, 8:06

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie