Zobrazit přihlášovací formulář

Trampoty kocoura Silvestra (se samolepkami)

Administrace

Trampoty kocoura Silvestra (se samolepkami)

88 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 47 Kč
Každá veselá příhoda, pojatá jako čtení malovaných obrázků, je doplněna stranou úkolů a básniček, které děti samy doplní za pomoci samolepek, které tvoří přílohu této knihy. Na konci knihy je slovníček všech malovaných slov. Jednotlivé příhody doplňují…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trampoty kocoura Silvestra (se samolepkami)

88 Kč
  • Popis zboží
Každá veselá příhoda, pojatá jako čtení malovaných obrázků, je doplněna stranou úkolů a básniček, které děti samy doplní za pomoci samolepek, které tvoří přílohu této knihy. Na konci knihy je slovníček všech malovaných slov. Jednotlivé příhody doplňují celostranové barevné ilustrace. Tzv. „dvojhlasné čtení“, kdy dospělý předčítá a dítě doplňuje malovaná slova, hravou formou rozvíjí slovní zásobu dítěte i schopnost reprodukovat vyprávěný text.Formát:

Kocour Silvestr žije spokojeně s babičkou v malém domku blízko ZOO. Zdá se mu ale, že jeho život je příliš nudný a že on sám není ničím zajímavý. Podniká proto výpravy do ZOO a snaží se napodobit zvířata, která mají podle jeho mínění spoustu obdivu od dospělých i dětí. Přestrojuje se za lva, páva, zebru a další zvířata, ale sklízí jen posměch. Jak to nakonec všechno dopadne?

Ilustrovala Andrea Tachezy

Kniha je čtená snad jedenkrát, v perfektním stavu, ale 8 samolepek je již použitých, zbylé čekají na vás :-) Zohledněno v ceně.
  • Rozměry

    počet stran: 88 20,5 x 26, 5 cm

  • 15. 1. 2019, 21:56

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie