Zobrazit přihlášovací formulář

Turistický batoh LOAP 24L !!!!!!

Administrace

Turistický batoh LOAP 24L !!!!!!

649 Kč 1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Turistický batoh LOAP TERRA 24 o objemu 24 litrů a hmotnosti 810 g bude ideálním parťákem na Vaše cesty do přírody, ať už vyrazíte pěšky či na kole. Jednokomorový batoh Vám umožňuje zabalit si s sebou veškeré věci, které na cesty budete potřebovat, a to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Turistický batoh LOAP 24L !!!!!!

649 Kč
  • Popis zboží
Turistický batoh LOAP TERRA 24 o objemu 24 litrů a hmotnosti 810 g bude ideálním parťákem na Vaše cesty do přírody, ať už vyrazíte pěšky či na kole. Jednokomorový batoh Vám umožňuje zabalit si s sebou veškeré věci, které na cesty budete potřebovat, a to až do nosnosti 8 kg.

Kromě hlavní kapsy má batoh TERRA také dvě postranní kapsy ze síťoviny, jednu přední kapsu na zip, jednu vnitřní kapsu v hlavní komoře a vrchlík s vnější a vnitřní kapsou.

Pevný zádový systém AFS se postará o správnou cirkulaci vzduchu mezi zády a batohem a současně zabezpečí správnou polohu na zádech, což na svých cestách jistě oceníte.

Příjemné polstrování a anatomicky tvarované ramenní popruhy zajišťují, že se batoh velmi pohodlně nosí. Nedílnou součástí batohu je také prsní spojka, boční kompresní popruhy, bederní pás a popruhy vespod batohu.

Batoh TERRA 24 je vyroben z odolného materiálu Bulltech, který zajišťuje odolnost proti protržení, a je opatřen zátěrem, který brání prosakování vody a snadno se čistí. Batoh si tak déle zachová svůj nový vzhled. K dispozici jsou dvě barevná provedení.
  • 5. 6. 2018, 8:18

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie