Zobrazit přihlášovací formulář

Zelenkaný letní kompletek jako N.O.V.Ý.

Administrace

Zelenkaný letní kompletek jako N.O.V.Ý.

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Cena je za celý komplet vč. šátku. Komplet je kupovaný nový, nošený jedním dítětem. Velikost uvedena 6 měsíců, ale raději měřte. Šátek kupovaný zvlášť. Zvlášť prodám komplet za 60 Kč, šátek za 49 Kč. Plátěné laclové kraťásky jsou bez jediné vady. Žádný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zelenkaný letní kompletek jako N.O.V.Ý.

79 Kč
  • Popis zboží
Cena je za celý komplet vč. šátku. Komplet je kupovaný nový, nošený jedním dítětem. Velikost uvedena 6 měsíců, ale raději měřte. Šátek kupovaný zvlášť. Zvlášť prodám komplet za 60 Kč, šátek za 49 Kč.

Plátěné laclové kraťásky jsou bez jediné vady. Žádný flek, dírka nebo žmolky. Délka se dá regulovat pomocí posunutí knoflíčků na kšandách. Pro snadnější oblékání jsou ještě knoflíčky po stranách. Celková délka (při zapnutí dle fotografie) 43 cm, vnitřní délka nohaviček necelých 8 cm, šířka v pase 30,5 cm. Je to příjemné, tenké plátýnko, nemusíte se bát neprodyšného materiálu. Oblékali jsme je synovi i v těch nějvětších vedrech.
Tričko má sem tam žmolek na úpletu kolem krku. Jinak bez vady. Rozměry: délka 25 cm, šířka pod průramky 25,5 cm, délka rukávů od krku 17 cm.

Šátek (pirátka) - bez jediné vady. Nenašla jsem žádný flíček a dírku. Nemá žmolky ani chloupek od praní. Je skutečně jako nový. Praný jen dvakrát. Měli jsme jich více a nestihli vynosit. Podle velikosti hlavičky mohou vydržet i do dvou let.
Barva zelenkavá, polský výrobek zn. M&P. 93 % bavlna, 7 % elastan.

Nakoukněte do našeho albíčka, stále vkládáme další oblečky a jiné věcičky. Společné poštovné je samozřejmostí.
  • Značka

    V&K

  • Velikost

    68

  • 21. 8. 2020, 21:55

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie