Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Yoshi podložka na grilování a pečení@@@

Administrace

@@@ Yoshi podložka na grilování a pečení@@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Podložka proti přichycení potravin při pečení. Ochranná podložka pro grilování a pečení, která umožní grilovat a péct bez nepořádku. Můžete s ní péct téměř cokoli na grilu, dokonce i teplé horké křídla. Podložka je velmi tenká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Yoshi podložka na grilování a pečení@@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Podložka proti přichycení potravin při pečení.

Ochranná podložka pro grilování a pečení, která umožní grilovat a péct bez nepořádku. Můžete s ní péct téměř cokoli na grilu, dokonce i teplé horké křídla. Podložka je velmi tenká a prodyšná, odolná větším teplotám a znovu použitelná. Do vnitřku roštu s jejím natažením nic do něj nezaskočí. Vhodná také pro drobnou nakrájenou zeleninu a jemné ryby. Podložka se používá při grilování na dřevěném uhlí a briketách. Možnost použití také při nízkých teplotách do pánve proti přilepení potravin při smažení. Snadno se čistí, jednoduše umyjte v teplé vodě se saponátem. Může se použít až do 200 ℃. Používá se pro nepřímé vaření a smažení na plynu, uhlí a elektrickém grilu. Barva podložky je černá. Tloušťka 0,2 mm. Rozměr podložky : 39,5 cm x 33,5 cm. Baleno v krabici.

Upozornění : Nepoužívejte přímo přes otevřený plamen nebo zdroj tepla. Nepoužívejte ostré kovové předměty ani nádobí, protože by mohly poškrábat podložku.
  • 3. 5. 2020, 22:14

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie