Zobrazit přihlášovací formulář

Ochranný růženec nejen do auta

Administrace

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ochranný růženec nejen do auta Kočičí oko * Jaspis * Hematit Kočičí oko - Je ochranným kamenem. Povzbuzuje intuici, rozhání negativní energii. Přináší vyrovnanost, štěstí, důvěru, pohodu, úspěch. Posiluje sebeúctu, odkrývá dosavadní stereotypy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
  • Popis zboží
Ochranný růženec nejen do auta
Kočičí oko * Jaspis * Hematit

Kočičí oko - Je ochranným kamenem. Povzbuzuje intuici, rozhání negativní energii. Přináší vyrovnanost, štěstí, důvěru, pohodu, úspěch. Posiluje sebeúctu, odkrývá dosavadní stereotypy ovlivňující výdej energie. Pomáhá nazírat na každý problém z obou stran a podporuje strategické plánování. V emocionální sféře usnadňuje odpuštění těm, kdo se na nás odpustili nespravedlnosti.

Jaspis (z mořských sedimentů) - je velmi silným ochranným kamenem a zároveň zesilovačem energie. Dodává odvahu a pomáhá překonávat nejistotu. Odstraňuje přehnaný pesimismus . Posiluje odhodlání k dosažení stanovených cílů a záměrů . Zároveň mírní aroganci a žárlivost.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .
  • 30. 6. 2019, 19:49

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie