Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo auto Smoby Lví hlídka

Administrace

Odrážedlo auto Smoby Lví hlídka

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Odrážedlo Smoby je inspirováno pohádkovým seriálem Lví hlídka (Lion guard). Je vhodné pro děti od 10 měsíců až do 3 let díky snadno odpojitelným částem. V 10 měsících ho používá jako oporu při svých prvních krocích. Opírá se o zadní opěrku a postupně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo auto Smoby Lví hlídka

699 Kč
  • Popis zboží
Odrážedlo Smoby je inspirováno pohádkovým seriálem Lví hlídka (Lion guard). Je vhodné pro děti od 10 měsíců až do 3 let díky snadno odpojitelným částem. V 10 měsících ho používá jako oporu při svých prvních krocích. Opírá se o zadní opěrku a postupně nabývá jistotu. Ve 12 měsících samostatně sedá na autíčko a pomocí nožiček se odráží a posouvá dopředu. Pod sedadlem autíčka je praktický úložný prostor, kde si dítě může odložit hračky nebo různé jiné poklady.

Odážadlo Smoby je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Má zářivou žlutou barvu v kombinaci s oranžovou a zelenou. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Odrážedlo Lion Guard je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzským šarmem a precizností. Výška sedáku od země je 21 cm, šířka sedáku je 17 cm a výška rukojeti od země je 40 cm. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Je to renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.
  • 18. 1. 2020, 11:46

  • Zobrazení

    74

  • Oblíbené

    0

Kategorie