Zobrazit přihlášovací formulář

Retro halena-krátký župan-domácí halena

Administrace

Retro halena-krátký župan-domácí halena

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Splývavý velmi příjemný materiál,trošku jako taft ale je to PES.Myslím, že se může nosit jako domácí halena i jako krátký župánek.Náprsní kapsička,černé lemy.Spadlé rukávy.Pěkná s páskem-není součástí.Uvnitř dole na bočních švech byly prořídlé švy, tak je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Retro halena-krátký župan-domácí halena

  • Popis zboží
Splývavý velmi příjemný materiál,trošku jako taft ale je to PES.Myslím, že se může nosit jako domácí halena i jako krátký župánek.Náprsní kapsička,černé lemy.Spadlé rukávy.Pěkná s páskem-není součástí.Uvnitř dole na bočních švech byly prořídlé švy, tak je tam zašitá ručně jen ještě potřebuje zaentlovat a na jednom předním díle dole má pár malých prořídlých míst-posunuté nitky, ne díry, vidět spíše proti světlu, na doma myslím ještě dobře postačí..Vel. se píše 44-46 ale měřte-d-75cm průr-62cm od švu ke švu ruk.od límce-69cm.Je zdarma k obj. nad 250kč.
Do 3/4 propínací šaty s podšívkou.Široké pohodlné.Nošené běžně,podšívka někde trhlá nebo popárlá ve švu ,běžné známky nošení.Materiál měkký příjemný asi bavlna se svislým vzorem.Malá kapsička.Více vykrojené průramky.d-111cm průr.-60cm pas-58cm.Na retro akce fajn, jsou zdarma k obj. nad 200kč.
Druhé kožené lodičky jsou páskové, zn.Baťa.Podpatek neochozený, tzv.kačenka-má kovový patníček, jedna špička a podpatky někde okopané-zatřela jsem trochu barvou, jinak nemají vady.Materiál s největší pravděpodobností kůže.Vnitřní stélka 22-23cm , nejde to přesně změřit, protože jsou do špičky.Jsou také zdarma k obj. nějakých bot nebo kabelky nad 220kč.
  • Značka

    ALBERTO FABIANI AJ.

  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    5 kusů krytů ze silného tonovaného skla, malované.Dva zaoblené a tři ploché.Zbyly nám z lustru a škoda je vyhodit.Bez vad.Zdarma k obj. nad 250kč.

  • 27. 4. 2020, 15:01

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dvoje pyžama
Podprsenkový top aj.prádlo
Podprsenky s kosticemi
Nové trenýrky-2ks
Dvoudílné plavky L-XL
Podprsenky s výztuží a podprsenkový top
Plavky mix S-M
M
Mexx Nike aj.

Plavky mix S-M

Pyžamové kalhoty M-XXL
Dlouhá noční košile
Pyžamo a pyžamové mikiny

Kategorie