Zobrazit přihlášovací formulář

PEXETRIO - ZNÁŠ PTÁKY ?

Administrace

PEXETRIO - ZNÁŠ PTÁKY ?

110 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Hra PEXETRIO je unikátní didaktická pomůcka pro všechny děti, rodiče nebo třeba i pedagogy. Hraním hry PEXETRIO si procvičujeme pamět a zároveň si děti rozšiřují své znalosti, my dospělý si znalosti "osvěžíme". Pexetrio Plus - Znáš naše ptáky? Najdeš…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PEXETRIO - ZNÁŠ PTÁKY ?

110 Kč
  • Popis zboží
Hra PEXETRIO je unikátní didaktická pomůcka pro všechny děti, rodiče nebo třeba i pedagogy. Hraním hry PEXETRIO si procvičujeme pamět a zároveň si děti rozšiřují své znalosti, my dospělý si znalosti "osvěžíme".
Pexetrio Plus - Znáš naše ptáky? Najdeš vlaštovku a její hnízdo? Poznáš káně a jeho siluetu? Oblíbený typ společenské hry od společnosti Betexa.
Menší děti mohou kartičky prostě jen třídit z hromádky a správně k sobě přiřazovat, větší pak mohou přímo hrát Pexetrio. Vhodné i k doplnění výuky prvouky ve školách.
Pexetrio se hraje jako pexeso, jen se nehledá dvojice, ale trojice obrázků, které k sobě tématicky patří. Pro usnadnění mají kartičky z dané trojice na sobě vždy v rohu stejný symbol.
Hrací kartičky jsou kvalitně zpracované z tvrdého a odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a mají zaoblené rohy.
Balení obsahuje: hrací karty - 56 ks podrobný hrací návod obsáhlou brožurku s popisem všech motivů hracích kartiček.
Všechny tituly jsou jsou v české a slovenském jazyce.
  • 19. 12. 2019, 17:08

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie