Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty / kopačky / turfy ADIDAS ACE 17.3

Administrace

Sportovní boty / kopačky / turfy ADIDAS ACE 17.3

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Top stav, ADIDAS ACE 17.3 PRIMEMESH TF, uvedená velikost FR 35, UK 2 1/2 , US 3 , CHN 210, JP 215, délka vnitřní stélky (vložky Adifit uvnitř) 22,2cm , modré v kombinaci černé.. Vládni všem. Dokonalá kontrola míče. Ty už jsi vyhrál. Ovládni hru s každým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty / kopačky / turfy ADIDAS ACE 17.3

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Top stav, ADIDAS ACE 17.3 PRIMEMESH TF, uvedená velikost FR 35, UK 2 1/2 , US 3 , CHN 210, JP 215, délka vnitřní stélky (vložky Adifit uvnitř) 22,2cm , modré v kombinaci černé..
Vládni všem. Dokonalá kontrola míče. Ty už jsi vyhrál. Ovládni hru s každým pohybem kopaček Ace 17. Tyto kopačky mají svršek PRIMEMESH, který není třeba prošlápnout a přesto nabídne naprosto přesnou kontrolu nad míčem. Na umělém trávníku v nich budeš dominovat.
- svršek PRIMEMESH nabídne pohodlí a přilehne k noze, takže se můžete pohybovat s naprostou přirozeností a přesto kontrolovat míč i ve vysokých rychlostech
- ultratenká svrchní vrstva pomáhá odpuzovat vodu a nečistoty
Turfy pro hráče, kteří usilují o dokonalost v každé přihrávce, centru a střele. Pokud jsi tím, na kom je postaven celý tým, potřebuješ botu, která je stejně nedotknutelná jako ty. Trojvrstvý syntetický 3D svršek pro perfektní první dotyk a kontrolu míče se zcela novým límcem v oblasti kotníku a nártu z materiálu PRIMEMESH® pro větší komfort. Podrážka z lehkého materiálu je konfigurována pro výjimečnou trakci a kontrolu míče na umělém povrchu. Tak neváhej a vyzkoušej hru světových hráčů.
  • 11. 5. 2024, 14:05

  • Zobrazení

    1 022

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie