Zobrazit přihlášovací formulář

YENKEE YAC 5010 bezdrátová nabíječka 10W

Administrace

YENKEE YAC 5010 bezdrátová nabíječka 10W

500 Kč 749 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Maximální pohodlí Kabelům odzvonilo. Doby, kdy jsi hledal dlouhé hodiny nabíječku jsou pryč. Jsem novodobý pomocník v dobití šťávy tvého telefonu. Stačí na mě přístroj položit a ty už se nemusíš starat o nic jiného. Stávám se tak dokonalým výběrem pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

YENKEE YAC 5010 bezdrátová nabíječka 10W

500 Kč
Koupit
Maximální pohodlí
Kabelům odzvonilo. Doby, kdy jsi hledal dlouhé hodiny nabíječku jsou pryč. Jsem novodobý pomocník v dobití šťávy tvého telefonu. Stačí na mě přístroj položit a ty už se nemusíš starat o nic jiného. Stávám se tak dokonalým výběrem pro začátky v bezdrátovém světě.
Miniaturní společník
Jsem kompatibilní se všemi telefony vybavenými bezdrátovou technologií se standardem Qi. Dále ti poskytnu decentní LED signalizace, která tě stále informuje o nabíjení. Pokud na mě položíš kovové nebo magnetické předměty, které nepodporují bezdrátové nabíjení, uslyšíš výstražný signál a nabíjení se přeruší.
V jednoduchosti je krása
Luxusní a tenký design, to jsou moje dvě hlavní přednosti, které ti nabízím. Kromě toho, že jsem opravdu jednoduchý na ovládání, jsem tak malý, že splynu mezi tvými věcmi v jakémkoliv prostoru. Mám exkluzivně zpracované kovové tělo, které tě prostě nadchne.
Rychlík mezi nabíječkami
Podporuji rychlé nabíjení, a tak zachraňuji ve vypjatých situacích všechny vybité mobily s podporou bezdrátového nabíjení. Z nuly na sto to zvládnu bleskově.
  • 19. 2. 2024, 14:37

  • Zobrazení

    147

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Taška, naběračka a struhadlo Panzani
Shell ubrousek/mikro hadřík
Dóza na kávu
Dárkový balíček Luskon - Zoo Praha
Mantinel na palandu
Tefal 5 SECOND CHOPPER (K1320404)
Nabíjecí stanice s 5 porty USB YAC 3005 Yenkee
Ploutve pro děti, vel. 27-31

Kategorie